Mihai Fifor face marele anunț. Unde se verifică rezultatele PSD din ultimii 3 ani

Mihai Fifor face marele anunț. Unde se verifică rezultatele PSD din ultimii 3 ani

Mihai Fifor a dezvăluit unde se pot verifica rezultatele PSD din ultimii 3 ani de guvernare. Acesta crede că moțiunea nu va trece și susține că „important este votul” cetățenilor.

Mihai Fifor a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că le-a cerut partidelor din opoziție să semneze un act prin care să garanteze că vor menține măcar 5 din „sutele de promisiuni îndeplinite de PSD”.

Acestea sunt următoarele:

„1. să nu înghețe pensiile. 2. Să nu înghețe salariile 3. Să nu crească taxele pentru firmele mici și mijlocii. 4. Să nu crească taxele pentru cei cu activități independente. 5. Să nu oprească Programul Start-Up Nation, prin care zeci de mii de tineri și-au început propria afacere.”, potrivit postării sale.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Opoziția nu vrea să susțină niciuna dintre ele!”

Acesta a adăugat că opoziția nu a vrut să sprijine niciuna dintre promisiuni:

„Nu vor să susțină nici măcar una dintre ele! Știm, deci, ce se va întâmpla dacă trece moțiunea de cenzură și vin ei la guvernare: gata cu creșterile de pensii și salarii, gata cu taxele mici, gata cu finanțarea unor noi afaceri. Vine austeritatea!

În plus aș mai adăuga închiderea PNDL și votul în două tururi pentru primari.

Eu zic că moțiunea nu va trece! Dar e important ce veți face în noiembrie cu votul vostru.

Folosiți-l ca să nu vă taie pensiile și salariile! Folosiți-l ca să nu vă crească taxele! Folosiți-l ca să opriți tăvălugul austerității!”

Rezultaltele se pot verifica pe site-ul www.guvernarepsd.ro