Cu ce se ocupa Newton în timpul liber. „Acompaniat de război și catastrofe”

Cu ce se ocupa Newton în timpul liber. „Acompaniat de război și catastrofe”

Cercetătorii au descoperit noi scrieri de-ale cunoscutului fizician Isaac Newton, care a prezis că lumea se va sfârși în anul 2060, odată cu a doua venire a lui Iisus.

Predicțiile au fost dezvăluite de scriitorul Florian Freistetter, care a studiat notițele savantului Newton semnate sub numele de „Jehovah Sanctus Unus”.

Născut în 1643, Newton a fost considerat un teologist profund, care întotdeauna s-a arătat interesat de existența lui Dumnezeu și de religie. Multe dintre scrierile sale religioase s-au bazat pe citirea intensă a Bibliei.

Dar, într-un nou set de scrieri, Newton a prezis că lumea se va „reseta” în anul 2060, punct în care Pământul va deveni încă o dată „Regatul lui Dumnezeu”.

„Pentru el, 2060 ar însemna un nou început; poate acompaniat de război și catastrofe dar startul unei noi ere divine”, a scris Freistetter.

Atât Florian cât și Newton erau convinși că evenimentele din viitor sunt deja „stabilite de Dumnezeu” și cred în existența unor „perioade de timp profetice”, notează RealitateaTV.

Ne puteți urmări și pe Google News