Mesaj cutremurător pentru tânărul ucis de Mario Iorgulescu. „Voi avea grijă de copiii tăi”

Mesaj cutremurător pentru tânărul ucis de Mario Iorgulescu. „Voi avea grijă de copiii tăi”

Apropiații lui Dani Vicol, tânărul ucis acum două săptămâni într-un accident de mașină de Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, continuă să posteze mesaje pe pagina de facebook a acestuia.

Apropiații lui Dani Vicol, tânărul ucis acum două săptămâni într-un accident de mașină de Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, continuă să posteze mesaje pe pagina de facebook a acestuia. Familia și cei apropiați îl plâng încontinuu pe Dani Vicol, care a lăsat în urmă doi copii orfani.

Unul din apropiații lui Dani Vicol a spus, prin intermediul unei rețele de socializare, că va avea grijă de cei doi copii orfani ai tânărului mort în accidentul rutier, anunță .b1.ro . „Frățioare, au trecut 2 săptămâni de când tu numai ești cu noi. Vreau să îți spun că durerea creşte din ce în ce mai mult. Golul din inimile nostre este din ce în ce mai mare... lipsa și dorul de ține ne apasă. Îmi pare tare rău că ai plecat de lângă noi, dar știu că tu ne vezi și că ne auzi tot timpul de aceea îți scriu și acest mesaj. Vreau să îți spun că te iubesc și că nu te voi uită niciodată și îți promit că voi avea grijă de copiii tăi, frățiorii mei mai mici... Nu vor duce lipsa de nimic.

Te rog se ne întărești cât mai mult și să ne dai putere să avem grijă de Negruţa și copilașii tăi. Te iubesc frăţiorul meu și nu te voi uită niciodată. Ai fost și vei rămâne fratele meu mai mare. Odihnește-te-n pace, suflet bun și curat", a scris un apropiat al lui Dani Vicol, pe pagină acestuia de Facebook, potrivit spynews.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News