Distracții de weekend în aer liber, la București

Distracții de weekend în aer liber, la București

Pentru prima dată, Mediaș Central European Film Festival„7+1” ajunge și la București. Cei interesați pot urmări, la Muzeul Municipiului București, șapte dintre filmele tematice prezentate la Mediaș.

 

● Teatrul Bulandra deschide stagiunea cu o nouă producție - „Bulandra per Musica: The Bach Files”, un spectacol de Alexandru Darie, iar muzica este semnată de Adrian Enescu, pe teme de J.S.Bach. Spectacolul va avea loc astăzi și mâine, de la ora 20.00.

● Teatrul Odeon deschide astăzi stagiunea cu un spectacol copleșitor: „Eu. O casă de păpuși”, un mix emoționant din Ibsen, film noir și muzică live, în regia lui Carmen Lidia Vidu. Spectacolul este programat de la ora 19.30, la Sala Studio a Teatrului Odeon.

Ne puteți urmări și pe Google News

● Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizează în acest weekend, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, un nou târg de toamnă. Programul este între orele 10.00 și 18.00, iar intrarea este liberă.

● Premiera cinematografică a săptămânii este „Internul”, un film în regia lui Nancy Meyers, cu Anne Hathaway și Robert De Niro într- o incursiune amuzantă în lumea modei şi o abordare atemporală despre experienţă, prietenie şi viaţa de familie