Suplimentul BRAVO dedicat lui Michael, la "Evenimentele Zilei"

Suplimentul BRAVO dedicat lui Michael, la "Evenimentele Zilei"

Jurnaliştii EVZ dezbat cele mai importante subiecte ale zilei.

17.00 Mâine, va apărea pe piaţă suplimentul de 84 de pagini dedicat regelui pop. Fotografii inedite, zece postere, dintre care unul cu semnătura lui Michael Jackson, şi informaţii despre viaţa şi moartea artistului în revista dedicată în exclusivitate cântăreţului.

16.30 Un alt subiect de pe agenda zilei de astăzi este numărul mare de alimente expirate găsite de inspectorii OPC în marile magazine. Inspectorii sanitari au luat la puricat marii retaileri după ce au primit aproape 80 de reclamaţii de la consumatori cu privire la produse achiziţionate din supermarketuri şi hipermarketuri.

16.00 Premierul Emil Boc a semnat, astăzi, alături de premierii Turciei, Ungariei, Austriei şi Bulgariei acordul pentru construirea conductei Nabucco, destinată transportului de gaze naturale în Europa, din Asia Centrală, ocolind teritoriul rus. România a ales să participe la realizarea gazoductului Nabucco deoarece proiectul este viabil din punct de vedere economic, fiind eficient şi mai puţin costisitor decât alte proiecte din regiune, a declarat, azi, premierul Emil Boc. Prin telefon, au intervenit fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu, şi ministrul Economiei, Adriean Videanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

15.30 În cadrul emisiunii de pe b1 TV, se discută, în acest moment, despre denunţătorii inculpaţilor celebri, incluşi în Programul de protecţie a martorilor. Zeci de români despre care nu se mai ştie nimic trăiesc, în momentul de faţă, ascunşi prin ţară sau prin lume, cu identitate falsă obţinută în mod oficial. A intervenit telefonic un ofiţer de poliţie de la Oficiul Naţional pentru Protecţia Martorilor.

15.00 Următorul subiect discutat în studioul amplasat în redacţia Evenimentului zilei este începutul oficial al mandatului noilor europarlamentari români, aleşi în scrutinul din iunie. Pentru prima oară, delegaţia română este alcătuită dintr-o alăturare neobişnuită de lideri cu experienţă, care se află deja la al doilea mandat, sau au un trecut politic relevant pe plan intern, şi politicieni care fie sunt certaţi cu legea, fie atacau până mai ieri însăşi ideea de Parlament European.

Prin telefon, a intervenit Theodor Stolojan, europarlamentar PD-L.

14:00 Primul subiect abordat la "Evenimentele zilei" este noul cod rutier, contestat de Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Opinia oficialilor MAI este susţinută şi de şeful Poliţiei Rutiere, comisar- şef Lucian Diniţă: „Este o aberaţie tipic românească. (...) Doar bomba atomică ne mai poate salva”.

Prin telefon, a intervenit Marian Motoc, director adjunct Poliţia Rutieră.

Emisiunea "Evenimentele zilei" se difuzează zilnic pe postul b1, de luni până joi, între orele 14:00 - 18:00, şi vineri 14:00 - 17:00.  

Puteţi intra în direct cu emisiunea „Evenimentele zilei” pe YM, pe ID-ul evztv, în intervalul orar menţionat mai sus. De asemenea, ne puteţi contacta şi prin email, la evztv@evz.ro.