Ilie Sârbu a criticat Strategia Națională de Apărare a Țării într-o şedinţă PSD

Ilie Sârbu a criticat Strategia Națională de Apărare a Țării într-o şedinţă PSD

Potrivit stiripesurse.ro, Sârbu ar fi spus că nu prevede lucruri concrete pe domenii de activitate, în special un plan de măsuri, spun sursele citate. "Ideea a fost că e cam literatură ce ni s-a trimis", a spus un senator PSD pentru surse citată.

Preşedintele Klaus Iohannis a prezentat, pe 12 iunie, după şedinţa CSAT, Strategia Naţională de Apărare a Ţării. Ulterior, şeful statului a trimis documentul preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Iulian Chifu, specialistul EVZ pe politică externă a făcut o analiză a Strategiei Naţionale de Apărare a Ţării, analiza fiind  publicată de "Evenimentul zilei" în data de 16 iunie:"Strategia Națională de Apărare a Țării (mai puțin Cuvântul Înainte, aprecierea politică a Președintelui, care merită abordată separat) este una foarte bună, corectă politic, minimalistă, generală și fără greșeli sau gafe". Citeşte analiza lui Iulian Chifu AICI.

Citeşte şi: Simona Ionescu: Întâlnirea cu grupul PSD pentru prezentarea Strategiei Naționale de Apărare a durat 11 minute  

Ne puteți urmări și pe Google News