Vine Kenny G în România

Vine Kenny G în România

Kenny G va concerta joi la Sala Palatului începând cu ora 19.00 într-un eveniment susţinut de Europa FM şi site-ul www.stiumuzica.ro.

Kenny G va ajunge în ţara noastră astăzi cu avionul personal şi va fi cazat la un hotel de lux din Capitală. Acesta va fi transportat pe parcursul celor trei zile petrecute la Bucureşti de o limuzină marca Mercedes.

Pretenţiile transmise vis-a-vis de mâncare şi băutură s-au învârtit în jurul produselor sănătoase, în special legume şi fructe, şi băuturilor naturale.

Imediat după sosire, Kenny G a solicitat în mod expres să facă o repetiţie, fiind binecunosut pentru profesionalismul şi perfecţionismul de care dă dovadă de fiecare dată, pentru ca spectatorii săi să fie răsfăţaţi cu o experienţă unică în cadrul concertelor sale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Membrii Club VIP Europa FM s-au putut bucura în ultima lună de un concurs care le-a adus invitaţii pentru două persoane la concertul lui Kenny G de la Sala Palatului.

Cine este Kenny G?

Kenny G, pe numele său real Kenneth Gorelick, a început să cânte în orchestra lui Barry White (Love Unlimited Orchestra) în 1973, la vârsta de 17 ani. De-a lungul carierei sale a colaborat cu artişti de marcă: Andrea Bocelli, Whitney Houston, Toni Braxton, Natalie Cole, Steve Miller, Michael Bolton, Celine Dion sau Aretha Franklin.

A fost influenţat în stilul său de Grover Washington Jr. şi Barry Manilow. În 2008, Kenny G a lansat albumul "Rhythm&Romance", ce combină sound-urile jazz-ului cu cele latino (samba, salsa, bossa nova).

Mai multe informaţii despre Kenny G găsiţi pe stiumuzica.ro