Vindecătorul tăcut: Efectele uimitoare ale ELIXIRULUI amar. Cum acţionează | VIDEO

Vindecătorul tăcut: Efectele uimitoare ale ELIXIRULUI amar. Cum acţionează | VIDEO

Vechii egipteni foloseau aloe pentru întreţinerea frumuseţii. Chinezii o numeau „medicamentul armoniei“, iar amerindienii „vindecătorul tăcut“.

Ruşii îi spun „elixirul longevităţii“. Aloe Vera are efecte uimitoare asupra sănătăţii: întăreşte sistemul imunitar, conţine agenţi antiseptici şi analgezici, este antiinflamator natural, conţine vitamine, enzime, minerale şi aminoacizi, accelerează vindecarea, stimulează regenerarea ţesuturilor. Scade nivelul colesterolului.

Cât mai multe

I se mai spune şi elixirul amar şi are un puternic efect de prevenire a cancerului. Pentru cura cu aloe avem nevoie de 1,5 kg plantă, trecută prin maşina de tocat. înainte de a fi folosită, planta nu se uda timp de cinci zile. Se adaugă 2,5 kg de miere şi 3,5 kg vin roşu. Amestecul se lasă în loc întunecos şi rece, timp de 5 zile. În primele 7 zile, se ia câte o linguriţă, de trei ori pe zi, cu două ore înainte de masă. Ulterior, se ia o lingură, de 3 ori pe zi, cu o ora înaintea mesei. Durata minimă a unei cure este de 2-3 săptămâni. Trebuie excluse laptele şi ouăle. Se consumă cât mai multe supe şi fructe.

Ne puteți urmări și pe Google News