De ZIUA COPILUI, elevii surzi vor picta o pânză de 300 de metri. Surpize de la Poliţia Capitalei, PLIMBĂRI CU CAII oferite de Poliţia Locală

De ZIUA COPILUI, elevii surzi vor picta o pânză de 300 de metri. Surpize de la Poliţia Capitalei, PLIMBĂRI CU CAII oferite de Poliţia Locală

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti vă invită să participaţi, duminică, 1 iunie a.c., începând cu ora 10:30, la manifestarea dedicată Zilei Internaţionale a Copilului, pe platoul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” (fosta Academie Militară), din sectorul 5 al Capitalei. Şi în Parcul Tineretului s-au pregătit mai multe surprize: plimbări cu caii de luptă ai Patrulei Călare, lecții de autoapărare sau testarea anumitor tehnici ale instituției

În cadrul acestui evenimentului organizat de Poliţia Capitalei,pe platoul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” (fosta Academie Militară), 300 de elevi din clasele a III-a şi a IV-a, precum şi copii de la Şcoala Specială pentru Surzi nr. 1 vor colora o pânză de aproximativ 300 de metri, cu desene realizate de graficianul Viorel Baciu, având ca temă „Copilărie urbană”.

De asemenea, elevii liceelor şi cluburilor şcolare din Bucureşti, vor prezenta un spectacol.

Totodată se vor acorda premii şi diplome copiilor care vor participa la concursul de desene „Bucureştii, prin ochii copiilor”.

Ne puteți urmări și pe Google News

La acest eveniment vor participa: echipa managerială a Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Serviciului Informare şi Relaţii Publice, Serviciului Criminalistic, Serviciului Ordine Publică, Serviciului Resurse Umane, Biroului Pirotehnic, Serviciului Poliţie Canină, Serviciului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Plimbări cu caii Poliţiei Locale

Duminică, 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Poliția Locală a Municipiului București anunţă că organizează, pentru cei mici, o prezentare a tehnicii din dotare.

Astfel, la evenimentul care va avea loc în Parcul Tineretului (intrarea Șincai), între orele 10.00 și 20.00, copiii vor putea vedea autovehiculele speciale din dotarea P.L.M.B. (autoutilitara de intervenție, autoturisme dotate cu camere de luat vederi, motociclete, mototriciclu sau biciclete cu autoechilibru),  echipamentul polițiștilor locali dar și caii Patrulei Călare a Municipiului București. 

În funcție de vreme, micuților care vor veni în Parcul Tineretului și s-au pregătit mai multe surprize: plimbări cu caii de luptă ai Patrulei Călare, lecții de autoapărare sau testarea anumitor tehnici ale instituției.