Se însoară în sfîrşit George Clooney? Cu ce l-a SEDUS femeia DESCRISĂ drept „idealul aparent inaccesibil al feminităţii contemporane”!

Se însoară în sfîrşit George Clooney? Cu ce l-a SEDUS femeia DESCRISĂ drept „idealul aparent inaccesibil al feminităţii contemporane”!

De profesie avocat, Amal Alamuddin are 36 de ani si este considerată o "frumuseţe cu creier". Dincolo de "performanţa" că l-a sedus pe cel mai vânat burlac de la Hollywood, Amal are în palmares numeroase reuşite profesionale.

Născuta in Liban, la Beirut, Amal vorbeşte trei limbi straine şi a studiat Dreptul la Londra, unde s-a stabilit din 2011, după cum notează L'Express.

Taie respiraţia

Specializată în drepturile omului, Amal Alamuddin lucrează în cadrul firmei Doughty Street Chambers. Ea l-a apărat pe celebrul Julian Assange, fondatorul Wikileaks, ferindu-l de extradarea în Suedia. Frumoasa libaneză colaborează şi cu Kofi Annan, fost secretar general al ONU, pe care il consiliază în problemele legate de Siria.

Amal Alamuddin a fost aleasa de către site-ul Your Barrister Boyfriend "femeia cea mai sexi din baroul londonez". Ea este descrisă ca "atingând idealul aparent inaccesibil al feminităţii contemporane! Tabloidele americane comentează că l-a sedus pe Clooney cu frumuseţea care taie respiraţia şi inteligenţa sclipitoare. Amal i-a fermecat şi pe părinţii lui Clooney, care au descris-o ca fiind şarmantă şi încântătoare.    

 

Ne puteți urmări și pe Google News