Brian Magee: "Bute e cel mai bun din lume"

Brian Magee: "Bute e cel mai bun din lume"

Pugilistul nord-irlandez Brian Magee, omul care va încerca anul viitor să-i fure lui Lucian Bute centura IBF a supermijlociilor, îl laudă pe român. Magee îl avertizează însă pe Bute: "Sunt în cea mai bună formă a carierei mele"

Nord-irlandezul Brian Magee a vorbit pentru prima oară de la desemnarea sa ca challenger oficial la titlul mondial IBF al supermijlociilor, deţinut în prezent de pugilistul român Lucian Bute. "O victorie în faţa lui Bute mi-ar schimba viaţa" În vârstă de 35 de ani, Magee are pentru prima oară şi, probabil, pentru ultima şansa de a se bate cu o centură importantă pe masă. "Simt acum că am şansa vieţii mele de a lupta cu cel mai bun pugilist din lume la categoria supermijlocie, într-un moment în care sunt în cea mai bună formă din cariera mea. Sunt un luptător adevărat şi sunt gata să mă duc şi să pun mâna pe titlu. O victorie în faţa lui Bute mi-ar schimba viaţa", le-a spus Brian Magee jurnaliştilor de la "Belfast Telegraph". Pat Magee, Moş Crăciun pentru Brian Magee a mărturisit că şi-ar fi dorit să se bată cu Bute în Marea Britanie. "Nu e rău nici aşa. M-am dus în Danemarca şi am luat titlul european. Sunt sigur că mă voi descurca şi în Canada", a zis Magee. Jurnaliştii de la "Belfast Telegraph" l-au comparat pe Pat Magee, managerul lui Brian, cu Moş Crăciun. Pat a fost cel care s-a bătut pentru a-i face lui Brian Magee cadou o confruntare cu Lucian Bute.

Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, îşi va pune la bătaie centura pe 19 martie anul viitor, la "Bel Center" din Montreal, în faţa nord-irlandezului Brian Magee. Românul e la cea de-a şaptea apărare a titlului, un titlu cucerit pe 19 octombrie 2007, după o luptă cu Alejandro Berrio.

Ne puteți urmări și pe Google News