Cârţu despre Iliescu: "Din cauza lui, românii îşi plâng morţii!"

Cârţu despre Iliescu: "Din cauza lui, românii îşi plâng morţii!"

Sorin Cârţu nu i-a rămas dator lui Ion Iliescu, după ce fostul preşedinte al României declarase că antrenorul s-a comportat ca un iresponsabil la Basel, unde a spart geamul lateral al băncii de rezerve.

Criticat de Ion Iliescu fiindcă a spart geamul lateral al băncii de rezerve la Basel, cu ocazia unui meci de Liga Campionilor, antrenorul Sorin Cârţu n-a rămas dator. "Uite, antrenorul nostru, Sorin Cârţu, merge în Elveţia şi se comportă iresponsabil! Să sari tu cu picioarele pe plasticul ăla de la banca de rezerve este inadmisibil", a fost declaraţia dată de fostul preşedinte al ţării care l-a înfuriat la culme pe "Sorinaccio".

"Nu mai vorbise niciodată despre mine pănă la gestul meu. S-a trezit el să comenteze! E o diferenţă mare între noi. Eu am recunoscut că am greşit, dar el nu recunoaşte nici azi că a manipulat minerii şi că a fost implicat în mineriade. Păi, ce, eu am schimbat vieţi ca el? Din cauza lui, şi azi românii îşi plâng morţii pe la cimitire!", a răspuns fostul "principal" de la CFR Cluj, conform gsp.ro.

Ultima replică i-a aparţinut tot lui Ion Iliescu, care a afirmat pentru e-politic.ro: "Mai e şi obraznic, nu de alta! Eu l-am apreciat pe el ca jucător, ca antrenor, dar a făcut o gafă. De ce trebuie să răspundă cu obrăznicii? M-a dezamăgit, pun comportarea sa pe seama temperamentului exploziv".

Ne puteți urmări și pe Google News