Tarom reia cursele, dar în condiţii de iarnă

Tarom reia cursele, dar în condiţii de iarnă

Tarom a reluat, astăzi, zborurile, însă în condiţii de iarnă, adică cu întârzieri între 60 şi 90 de minute, din cauza operaţiunilor de pregătire ale aeronavelor care implică mai multe etape, specifice condiţiilor meteo actuale, a anunţat compania.

Până la ora 11.00 nicio cursă a companiei TAROM nu a fost anulată, se precizează într-un comunicat al companiei.

"Îi asigurăm pe toti pasagerii noştri, precum şi pe rudele acestora, că se face tot posibilul pentru reluarea condiţiilor normale de călătorie. Precizăm că s-au luat toate măsurile necesare şi că nu este niciun motiv de îngrijorare referitor la desfăşurarea în bune condiţii a zborurilor Tarom. În prezent se operează cu întârzieri din cauza faptului că aeronavele trebuie să fie devigrate pentru a putea decola în condiţii de siguranţă", a declarat Ruxandra Brutaru, directorul general al companiei, în comunicat.

Pentru informaţii legate de situaţia zborurilor, pasagerii pot apela numerele de telefon Call Center Tarom: 9361 (valabil pentru apeluri din Bucureşti);021.204.64.64; 021.303.44.00 şi 021.303.44.44.

Pasagerii zborurilor anulate din cursul zilei de ieri, 1 decembrie, au posibilitatea să îşi reprogrameze călătoriile sau să solicite rambursarea contravalorii biletelor lor, în cazul în care nu mai doresc să călătorească.

Ne puteți urmări și pe Google News