Bucovina, la pachet cu litoralul

Bucovina, la pachet cu litoralul

Hotelierii din Constanţa îşi extind aria de acţiune prin programul „Descoperă Bucovina”.

Descoperă Bucovina de pe litoral”, e îndemnul agenţiilor de turism de la mare care s-au gândit că, astfel, îi pot convinge pe turişti să facă plajă şi să viziteze şi celebrele mănăstiri.

Sunt vizaţi mai ales străinii

Ideea îi aparţine preşe din telui ANAT Constanţa, Cris tian Bărhălescu, şi la ea s-au raliat deja lanţul hotelier Best Western şi reprezentanţii TUI România.

„În momentul în care clientul soseşte la hotel va găsi în cameră acest pachet turistic şi îşi poate extinde vacanţa cu produsul Bucovina”, explică Cristian Bărhălescu.

Potrivit acestuia, programul se vrea o optimizare a vânzărilor pachetelor turistice, fiind vizaţi mai ales străinii.

Oferta complementară cuprinde trei variante (clasic, premium şi gold) şi porneşte de la 195 euro/persoană, pensiune completă pentru patru zile în Bucovina, plus câte 59 de euro pentru fiecare zi în plus.

Traseul ales pleacă de pe litoral la Iaşi, Gura Humorului, Botoşani şi cuprinde vizitarea mănăstirilor Voroneţ, Humor, Moldoviţa, Suceviţa, Bogdana, Dragomirna, Centrul de artă populară Marginea, salina, Catedrala Cacica şi renumite podgorii din zonă.

„Avem o ţară frumoasă şi e păcat să nu o marketăm”

Bellamy Zahiu, directorul Ho telului Savoy, din Mamaia, membru al lanţului Best Western, a pregătit un circuit intern de televiziune prin care promovează şi imagini din Bucovina. „Avem o ţară frumoasă şi e păcat să nu o marketăm şi să nu o arătăm turiştilor”, spune el.

Săpătmâna viitoare soseşte, la Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”, primul avion cu turişti din Germania şi ţările scandinave aduşi de tour operatorul TUI, după o absenţă de mai mulţi ani.

Reprezentantul TUI în România, Ciprian Popescu, consideră că programul „Descoperă Bucovina” şi nu numai, pe care turiştii străini îl găsesc pe litoral, poate fi o ocazie de a îmbunătăţi imaginea României: „La un preţ accesibil, programul scoate în evidenţă elemente de vârf ale patrimoniului românesc, aflate sub egida UNESCO, şi puţini ştiu asta, elemente care pot da o notă de distincţie”.

Ne puteți urmări și pe Google News