SUSȚINĂTORUL-SURPRIZĂ al lui TRUMP își SCHIMBĂ NUMELE. Ce spune ARTISTUL despre RASISM, AJUTOARE SOCIALE și CANDIDATURA din 2020

SUSȚINĂTORUL-SURPRIZĂ al lui TRUMP își SCHIMBĂ NUMELE. Ce spune ARTISTUL despre RASISM, AJUTOARE SOCIALE și CANDIDATURA din 2020

Artistul Kanye West și-a schimbat numele de scenă. „Ye”, după noua sa titulatură, și-a reiterat totodată susținerea pe plan politic pentru preşedintele SUA, Donald Trump.

Rapperul Kanye West și-a anunțat fanii despre noul său nume printr-un mesaj pe Tweeter: „Eu sunt Ye”.

„Ye” este de mult timp porecla lui West, la fel ca şi "Yeezy". Totodată, "Ye" este titlul celui mai recent album al artistului.

Schimbarea de nume a avut loc cu puţin timp înaintea unei apariţii în emisiunea „Saturday Night Live”, la postul NBC, unde a cântat deghizat într-o sticlă de apă alături de rapperul Lil Pump, o evoluţie ce a provocat un val de uimire pe reţelele de socializare, în rândul fanilor îngrijoraţi de nivelul de creativitate al idolului lor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kanye West şi-a încheiat spectacolul cu o melodie oportun intitulată „Ye”, purtând o şapcă cu sloganul campaniei prezidenţiale a lui Donald Trump, „Make America Great Again”.

„De multe ori stau de vorbă cu o persoană albă despre acest lucru şi mi se spune: 'Cum poate să-ţi placă de Trump? Este rasist'. Ei, bine, dacă aş fi îngrijorat de rasism aş fi plecat de mult timp din America”, a declarat rapperul la finalul concertului, transmite Agerpres.

Fanii lui Kanye West au rămas stupefiaţi după ce rapperul a devenit una dintre foarte rarele personalităţii afroamericane care şi-au arătat susţinerea pentru Trump.

West a acuzat Partidul Democrat pentru că vrea să îi facă pe oameni dependenţi de ajutoare sociale şi şi-a reiterat interesul faţă de o candidatură la alegerile prezidenţiale din 2020.