„Nu declanșați un război atomic în PSD! Moțiunea nu va trece, am experiență”. Ponta a negociat cu deputații PSD în numele lui Grindeanu

„Nu declanșați un război atomic în PSD! Moțiunea nu va trece, am experiență”. Ponta a negociat cu deputații PSD în numele lui Grindeanu

Fostul premier Victor Ponta a cerut duminică, în grupul PSD din Camera Deputaților, ca partidul să nu declanșeze un "război atomic" în interiorul formațiunii și i-a anunțat pe parlamentari că Sorin Grindeanu vrea să negocieze.

Contextul la minut:

Proaspăt numit Secretar General al Guvernului și principalul susținător al lui Grindeanu, Ponta a venit, duminică, la ședința deputaților PSD înaintea citirii în Parlament a moțiunii de cenzură. "Cred că sunt obligat să spun ceea ce gândesc şi o să spun că sper că PSD nu declanşează războiul nuclear împotriva PSD. Întotdeauna există loc de dialog până în ultima secundă", a spus Ponta la sosire.

După aproximativ un sfert de oră, Ponta a ieșit din ședință și le-a spus jurnaliștilor că a venit să le transmită deputaților că premierul Sorin Grindeanu vrea să negocieze.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Le-am transmis colegilor un punct de vedere al meu, care este împărtășit și de dl Grindeanu. Depunerea moțiunii de cenzură va declanșa un război atomic PSD contra PSD în care, în orice variantă, va câștiga Klaus Iohannis. Le-am spus că moțiunea nu va trece, nu va avea suficiente voturi. Există încă o dorință de dialog din partea premierului Grindeanu pentru binele României și putem salva și România și PSD. Am venit să transmit din partea dlui Grindeanu mesajul că mai este timp", a spus Ponta.