George Pușcaș, din nou la mare căutare! Care ar putea fi viitoarea destinație a „tricolorului”

George Pușcaș, din nou la mare căutare! Care ar putea fi viitoarea destinație a „tricolorului” Sursa foto: Arhiva EvZ

După evoluțiile sale din „dubla” cu Spania și cu Malta, din preliminariile EURO 2020, internaționalul român are mari șanse să-și schimbe echipa de club până la finalul acestui sezon.

George Pușcaș (23 de ani) a sclipit în tricoul naționalei României în ultimele două meciuri, cu Spania (1-2) și cu Malta (1-0), din campania de calificare la Campionatul European de Fotbal. După meciul cu Spania, în care a amenințat serios poarta selecționatei „La Roja”, a fost lăudat de presa iberică.

I-a cucerit rapid pe englezi

„Pușcaș, datorită luptei și a mobilității, cel mai bun jucător al echipei, este, fără îndoială, un jucător interesant. La doar 23 de ani a demonstrat-o la Campionatul European U21, acolo unde a arătat tot ce are mai bun”, au scris jurnaliștii de la AS. Golul său reușit în meciul cu maltezii i-a crescut cota tânărului atacant, iar acum o echipă de renume este tentată de serviciile sale. În prezent, Pușcaș face spectacol și în Anglia, în Championship (liga a doua din Albion), la Reading, unde i-a încântat deja pe fani, dar și pe jurnaliști.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fener, viitoarea destinație?

Cei de la Reading au exultat de bucurie, pe rețelele de socializare, în momentul în care George a punctat pentru România în jocul cu Malta, în minutul 47 al meciului. Atacantul a marcat cu capul, după o centrare perfectă a lui Ianis Hagi. Recent, presa din Turcia a anunțat că Fenerbahce Istanbul este determinată să-l transfere pe român de la Reading. „L-au urmărit la meciul cu Spania şi l-au plăcut foarte mult. Îl vor urmări în continuare până în ianuarie”, au scris cei de la Spor Arena.

Astfel, dacă s-ar realiza acest transfer, George Pușcaș ar avea șansa de a-l întâlni ca adversar pe colegul său din ofensiva naționalei, Bogdan Andone, proaspăt transferat la rivala istorică a lui Fener, Galatasaray Istanbul. Totoodată, Pușcaș se mândrește cu faptul că a marcat cel mai frumos gol al lunii august pentru Reading. Românul a reușit o „dublă” de senzație în duelul cu Cardiff City, scor 3-0. La golul de 1-0, Puşcaş a luat mingea din propria jumătate de teren şi a pătruns cu ea până în careul de 16 metri advers, de unde a marcat cu un şut din unghi. Până acum, pentru Reading, George Pușcaș a înscris trei goluri, în total. În vară, gruparea din Championship l-a achiziționat pe atacantul „tricolor” de la Inter Milano, în schimbul sumei de zece milioane de euro.