Au evitat coşmarul pe "Teatrul Viselor": Manchester - Oţelul 2-0

Au evitat coşmarul pe "Teatrul Viselor": Manchester - Oţelul 2-0

Oţelul şi-a îndeplinit aseară obiectivul stabilit pentru partida cu Machester - "să nu luăm multe". Campioana României a pierdut doar cu 2-0.

Campioana Oţelul Galaţi a pierdut aseară, în deplasare, contra celebrei Manchester United cu scorul de 2-0 şi rămâne fără niciun punct după al patrulea meci din Grupa C a Ligii Campionilor.

Moldovenii şi-au îndeplinit obiectivulul de a nu "lua multe" pe "Teatrul Viselor", dar englezii nu s-au omorât cu firea prea tare. "Diavolii" au început în forţă şi au deschis scorul prin Antonio Valencia, în minutul 8. Wayne Rooney a risipit orice emoţii, în minutul 87, când a punctat şi cu "ajutorul" lui Sârghi, care a deviat decisiv şutul superstarului englez.

Ionuţ Neagu a fost aproape de golul carierei, în minutul 42, dar şutul moldoveanului a fost scos de portarul De Gea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Stan zice că Dorinel nu pleacă

După pauză, Manchester a început din nou tare, dar bulgarul Dimităr Berbatov a fost blocat excelent de Branko Grahovac, iar peste alte câteva minute, Sergiu Costin a scos din faţa porţii goale un şut al lui Anderson. Cea mai mare oportunitate de gol a fost irosită de bulgarul Berbatov, care a tras în plasa laterală după o gafă a lui Cornel Râpă.

Alex Ferguson l-a folosit pe atacantul Wayne Rooney într-o poziţie ciudată, de mijlocaş central.

Suporterii Oţelului, circa 200 la număr, s-au făcut auziţi de multe ori pe "Old Trafford".

Fundaşul Sergiu Costin a încasat un cartonaş galben în prima repriză şi va fi suspendat la partida cu FC Basel.

La meci au asistat Fabio Capello, antrenorul italian care pregăteşte naţionala Angliei, dar şi fostul star al "diavolilor" Paul Scholes.

Marius Stan, preşedintele Oţelului, a negat că antrenorul Dorinel Munteanu ar pleca la Duisburg. "Chiar dacă sunt atâtea zvonuri că Dorinel pleacă prin Germania, nu va pleca niciunde, va rămâne cu noi cel puţin până la finalul contractului lui. Doar dacă i se va oferi o şansă de la o echipă mare din Germania, Bayern, atunci eu îl împing de la spate şi îi zic: «Du-te!». Dar e puţin probabil", a spus Marius Stan.