Gigi, desfiinţează Steaua!

Gigi, desfiinţează Steaua!

Despre Steaua se spune că este singura echipă din România care îi face fericiţi pe toţi suporterii.

Când câştigă, pe stelişti, iar când pierde - pe toţi ceilalţi. Gigi, probabil că nu ştii asta, dar acum, dacă tot ai aflat, încearcă să profiţi! Nu mai folosi cea mai galonată formaţie din România ca pe o jucărie. Pe nimeni nu mai interesează cum critici jucătorii şi cât de des schimbi antrenorii. Fii original! Treci la un nivel superior! Nimeni nu-şi va mai aduce aminte de elucubraţiile tale, de promisiunile neonorate, de schimonoselile de pe Maybach (sau ce limuzine ai mai schimbat), de discursurile agramate şi ilogice cu care te faci zilnic de râs la televizor, de drumurile la Muntele Athos, de băile "purificatoare" în Iordan, de nimic. Vezi că există riscul ca echipa să renască, dacă va avea norocul să scape de tine! Nu merită să laşi vreodată pe altul să schimbe soarta acestui club!

Vrei să intri definitiv în istoria fotbalului românesc? Atunci, desfiinţează Steaua! Şi toţi iubitorii fotbalului românesc te vor aprecia. Steliştii, fiindcă îi vei scuti de umilinţe, ceilalţi - pentru că îi vei ajuta să scape de frustrări. Fanii "roş-albaştrilor" vor avea cu ce să-şi hrănească nostalgiile. Există înregistrări cu multe meciuri de legendă. Duşmanii ar putea spune că s-a împlinit răzbunarea "cadavrelor" pe care ar fi călcat Steaua: Carmen Bucureşti şi CCA Câmpulung Moldovenesc (despre prima formaţie se spune că ar fi fost desfiinţată ca să-i facă loc Stelei în prima divizie, iar cea de-a doua că ar fi fost rasă la jumătatea unui sezon deoarece "ameninţa" să ia titlul, iar jucătorii ei au fost redirecţionaţi către gruparea "roş-albaştrilor").

Poate că toate "ţepele" de jucători în care s-au investit degeaba milioane de euro în ultimii ani sunt reversul medaliei pentru fotbaliştii despre care s-a spus că ar fi fost luaţi "cu arcanul".

Ne puteți urmări și pe Google News

Gigi, poate că nu eşti altceva decât blestemul pe care echipa trebuie să-l îndure după ce ani de zile a avut în spate clanul Ceauşescu. Ce ar fi fotbalul românesc fără Steaua? Cui îi mai pasă? Gigi, încetează să te mai crezi salvatorul celei mai galonate echipe din România şi trimisul lui Dumnezeu pe Pământ! Ai văzut răspunsul Divinităţii la baia ta în Iordan sau la drumurile de la Muntele Athos. Aminteşte-ţi de înfrângerea cu Dinamo cu o zi înainte de Paşte, de golurile lui Cavani din meciurile cu Napoli de anul trecut şi de bara lui Tatu de la Haifa şi vezi cum le răspunde Divinitatea fariseilor! Îţi dai seama ce s-ar fi întâmplat în partida cu Maccabi dacă nu făceai baie în Iordan şi dacă n-ai fi umblat cu un sobor de preoţi după tine?

Gigi, desfiinţează Steaua! Sau renunţă şi lasă echipa să-şi ducă mai departe "păcatele" mai vechi sau mai noi! Nu, nici prin gând nu-mi trece să-ţi propun vreuna dintre soluţiile radicale cu care chiar tu te-ai lăudat că le vei pune în aplicare dacă nu va funcţiona "tiki-taka": "îmi tai gâtul", "mă spânzur"...