"Borcea o iubeşte mai mult pe Dinamo decât pe Vidican"

"Borcea o iubeşte mai mult pe Dinamo decât pe Vidican"

Oficialul grupării din Ştefan cel Mare a venit la ultima şedinţă a Comitetului Executiv al FRF ca să împartă invitaţii la nunta programată pe 28 august. Acestea sunt în culorile alb şi roşu.

Cristi Borcea, cel mai fanatic conducător de club de fotbal din România, şi-a făcut invitaţiile la nunta cu Alina Vidican (eveniment monden programat pe 28 august) în culorile alb şi roşu. Oficialul "câinilor" a fost prezent la ultima şedinţă a Comitetului Executiv al FRF cu un ţel precis: să le împartă greilor de la "Casa Fotbalului" invitaţii. Cei din forul federal au fost surprinşi să-l vadă pe Borcea la şedinţa de marţi, mai ales că acesta a absentat de la ultimele întâlniri ale acestui organism, invocând mereu tot felul de probleme, ba că este plecat la Miami, ba că merge la tratament, dar marţi n-a lipsit. "Borcea o iubeşte mai mult pe Dinamo decât pe Vidican, dacă a pus culorile clubului şi pe invitaţii de nuntă", ne-a declarat unul dintre participanţii la şedinţă. Cununia, la biserica naşului Borcea şi Alina Vidican au făcut recent cununia civilă, iar pe 28 august va avea loc cununia religioasă la Biserica "Adormirea Maicii Domnului" din Pipera, aflată la mică distanţă de reşedinţa saltimbancului Gigi Becali, naşul cuplului.

Cheful va fi organizat la restaurantul "Ambasad’Or", din Otopeni. Borcea le-a dat invitaţii lui Mircea Sandu, Mitică Dragomir, Bela Kassai, Marius Stan şi le-a atras atenţia să păstreze discreţia asupra evenimentului, renunţând însă la ideea de a-i pune pe invitaţi să semneze contracte de confidenţialitate. "La Marius Avram contează cine dă darul mai mare" La şedinţa de acum două zile Vasile Avram, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a împărţit şi el invitaţii de nuntă. Controversatul arbitru Marius Avram, fiul şefului "fluieraşilor", se va căsători pe 27 august. Masa şi dansul vor fi găzduite de Crystal Palace Ballrooms, proprietate a lui Dumitru Dragomir.

"Ăla micu’ n-a avut invitaţii în culorile vreunui club. Sunt într-o nuanţă ciudată, de maro. Va conta cine va da darul mai mare căci, dacă nu va fi mulţumit, se poate răzbuna", ne-a mai declarat un om de fotbal.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe seama liliputanului arbitru s-a născut deja un banc: "centralul" are înălţimea cerută de regulament numai cu un teanc de euro sub picioare!