Serialul "Anturaj" a ajuns la ultimul sezon

Serialul "Anturaj" a ajuns la ultimul sezon

Cel de-al optulea sezon al serialului de succes „Anturaj” este ultimul al producţiei inspirate de viaţa lui Mark Wahlberg.

Sezonul va conţine opt episoade, dar conform Forbes, fanii celor patru prieteni nu trebuie să fie dezamăgiţi de acest final din moment ce un film, bazat pe aceleaşi personaje, este deja în plan. Creatorul serialului, Doug Ellin, a declarat că, deşi seria este la sfârşit, „este greu să laşi baltă ceva ce ai făcut zece ani de zile, mai ales prieteniile şi toate lucrurile de genul acesta....cred că vom face un film, deci nu cred că va fi sfârşitul pentru noi".  

Vincent, rol într-un film despre un câine care salvează români din mină

Sezonul începe dur pentru cei patru. Vincent iese de la dezintoxicare, fratele lui, Johnny Drama are probleme pe platourile noului desen animat la care lucrează. Eric tocmai a fost părăsit de prietena lui, iar Ari este pe cale să divorţeze. Ellin promite, însă, că lucrurile se vor clarifica mai spre sfârşitul seriei, când Vincent va accepta un nou proiect oarecum ciudat. Personajul lui Adrian Grenier va juca într-un film despre un Labrador care salvează câţiva minieri români din mină.

Atât actorii principali ai serialului, cât şi creatorul său au trecut la alte proiecte. Ellin lucrează la o nouă serie HBO cu Eddie Burns şi Spike Lee. Kevin Connolly, Eric în film, vrea să îşi continuie cariera de regizor, iar Kevin Dillon, interpretul lui Johnny Drama din serial, spune că va juca într-un nou serial pe CBS, "How to be a Gentelman".  

În România serialul a ajuns la al şaselea sezon, difuzat în Statele Unite în 2009, şi este difuzat în România de HBO Comedy.  

Ne puteți urmări și pe Google News