Filmul "Captain America", cu un alt titlu în Rusia, Ucraina şi Coreea de Sud

Filmul "Captain America", cu un alt titlu în Rusia, Ucraina şi Coreea de Sud

Paramont şi Marvel au oferit fiecărei ţări posibilitatea de a alege între două titluri, "Captain America" sau "First Avenger".

Conform Huffington Post, aproape toate ţările au optat pentru titlul din Statele Unite. Excepţie au făcut Rusia, Ucraina şi Coreea de Sud, care ar fi optat pentru a doua varinată din motive culturale şi politice.  

Cei mai mulţi distribuitori internaţionali au considerat că renunţarea la titlul "Captain America", un personaj care a intrat deja în cultura populară şi este uşor de identificat, poate duce la o mai slabă vânzare a biletelor. Ei consideră că brand-ul "Captain America" este mai puternic decât orice potenţial sentiment anti-american.

Este posibil ca filmul să nu apară deloc pe marile ecrane din China din cauza unei politici care permite difuzarea în cinematografe a numai 20 de filme străine în fiecare an.

Filmul "Captain America: The First Avenger" are premiera în cinematografele din Statele Unite pe 22 iulie, iar pe 5 august ajunge şi pe marile ecrane din România.  <iframe src="http://www.youtube.com/embed/-J3HfllvXWE" width="560" frameborder="0" height="349"></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News