Tentativă de omor urmată de o sinucidere la Constanța

Tentativă de omor urmată de o sinucidere la Constanța

Polițiștii criminaliști împreună cu colegii de la Secția 5 Politie cercetează în aceste momente împrejurările în care s-a petrecut o tentativă de crimă pasională urmată de sinuciderea agresorului.

Adjunctul Sefului Sectiei 5 Politie, cms șef Florin Mănucu, spune că tânăra de 27 de ani, care trăia în concubinaj cu prietenul său, l-a anunțat în urmă cu două săptămâni că vrea să pună capăt relației. Tânărul de 25 de ani a chemat-o astăzi în casa în care locuiau în chirie în apropierea portul Constanța. Cei doi s-au certat, iar când fata l-a anunțat că-l părăsește definitiv, bărbatul a atacat-o cu un cutit. Ea a scăpat aruncându-se de la etajul unu al imobilului, cu multiple traumatisme și răni produse prin înjunghiere. O vecină a sunat la 112, iar polițiștii l-au găsit în casă pe agresor decedat după ce-și tăiase ambele jugulare cu același cuțit cu care o atacase pe tânără.

Incidentul de la Constanţa are loc la aproape o săptămână e la un caz similar, petrecut, de această dată în Bucureşti. Vinerea trecută, un poliţist şi-a împuşcat prietena, după care s-a sinucis. Tânăra a fost rănită uşor şi a avut nevoie de câteva zile de spitalizare.

Ne puteți urmări și pe Google News