Procurorii italieni: ”Casa lui Berlusconi era bordel!”

Procurorii italieni: ”Casa lui Berlusconi era bordel!”

Procesul în care premierul italian Silvio Berlusconi este acuzat de relații cu o minoră se desfășoară în aceste zile la Milano. Ieri alte trei persoane au fost acuzate că ar fi recrutat fete pentru petrecerile scandaloase organizate de Berlusconi. Mai mult, procurorii au calificat casa șefului guvernului drept ”un bordel”.

Procurorii italieni au acuzat ieri alte trei persoane - doi bărbați și o femeie - pentru că i-ar fi făcut rost politicianului de prostituate pentru petrecerile pe care acesta le-a găzduit între toamna lui 2009 și primăvara lui 2010, notează presa din peninsulă. Cei trei sunt Emilio Fede, Lele Mora și Nicole Minetti, aceasta din urmă fiind consilier municipal în Lombardia.

Potrivit actului de acuzare, cei trei au creat un sistem ”prin care erau oferite prostituate” premierului Berlusconi, la party-urile ținute la locuința sa din Arcore. Misiunea lor era de a recruta fete și a se asigura că sunt ”suficient de atractive”. ”Putem vorbi de un sistem bine structurat pentru furnizarea de fete gata să se prostitueze, în care  fiecare dintre cei trei avea propriul său rol”, au precizat procurorii. Mai mult, ei spun că este vorba de ”un bordel organizat, pe placul premierului”, scrie site-ul nwnotizie.it.

Astfel, Nicole Minetti „administra„ bordelul, iar Emilio Fede evalua tinerele care urmau să îi fie plasate șefului guvernului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Presa din Italia a scris în ultimul an că fetele care participau la aceste petreceri primeau bani şi bijuterii de la Berlusconi, în schimbul prestaţiilor sexuale. Printre fetele devenite celebre în urma acestui scandal de proporții se numără dansatoarea Karima El Mahroug, pe atunci de doar 17 ani, aflată acum în centrul scandalului numit ”Rubygate”.

Dacă va fi găsit vinovat, șeful guvernului italian riscă trei ani de pușcărie pentru sex cu minore.