Variantă masculină a seriei "Totul despre sex"

Variantă masculină a seriei "Totul despre sex"

PRO CINEMA. Patru directori de companii încearcă să rezolve crizele din vieţile lor în serialul "Big Shots", difuzat de astăzi, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00.

Patru prieteni au ajuns în cel mai important punct al vieţii lor: momentul în care pot avea totul. Sunt directori ai unor companii profitabile, iar timpul liber şi-l petrec pe terenul de golf sau în saună. Problemele din vieţile lor, însă, sunt la fel de mari ca firmele pe care le conduc.

"Big Shots", una dintre "clonele serialului «Totul despre sex»", aşa cum îl caracteriza revista "People", este o producţie care încearcă să demonstreze că greutăţile nu îi ocolesc pe cei bogaţi. James Walker (Michael Vartan) se desparte de soţia sa Stacey după ce află că aceasta l-a înşelat cu şeful lui. James nu este concediat, ci ajunge director al companiei după ce şeful moare. Refugiul noului CEO este colega lui, Katie, cu care are o relaţie veche de prietenie şi care îi oferă mereu sfatul ei.

Duncan (Dylan McDermott) este într-o relaţie complicată cu fosta lui soţie Lisbeth. El încearcă să o recucerească înainte ca ea să înceapă o altă relaţie serioasă. Broody (Christopher Titus) se chinuieşte în cea mai mare parte a timpului să-şi mulţumească soţia, care îl ţine sub papuc. Cvartetul este completat de Karl (Joshua Malina), un bărbat care trebuie să se împartă între soţia lui şi amantă, Marla. Atunci când se decide să recunoască relaţia extraconjugală, cele două femei devin cele mai bune prietene. Serial în 11 episoade

Noul serial de pe Pro Cinema are parte de o distribuţie spectaculoasă. Michael Vartan e cunoscut pentru rolul din seria "Alias", dar şi pentru rolul secundar din "Un sărut adevărat", în care a fost partenerul lui Drew Barrymore. Dylan McDermott l-a interpretat pe Bobby Donnell în seria "Cabinet de avocatură" şi a avut roluri secundare în filme cunoscute ca "Miracol pe strada 34" sau "În bătaia puştii". Christopher Titus s-a remarcat în serialul "Titus", iar Joshua Malina a fost Will Bailey în seria "Viaţa la Casa Albă".

Serialul difuzat în SUA în 2007 are doar 11 episoade şi e produs de Jon Harmon Feldman. <iframe title="YouTube video player" width="560" height="450" src="http://www.youtube.com/embed/cUZWg3jXlIk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News