Cadouri organice de Dragobete, la Organic Fest

Cadouri organice de Dragobete, la Organic Fest

Cum moda produselor bio şi organice este în plină expansiune, producătorii s-au reunit la cea de-a opta ediţie a târgului „Organic Fest” pentru a propune o gama variată produse organice.

Deschis pe 19 şi 20 februarie, între orele 11.00 şi 18.00  la Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian" din Capitalaă, târgul „Organic Fest” aduce în atenţia iubitorilor de produse organice, de produse fără pesticide sau organisme modificate genetic, destinate atât înfrunuseţării şi îngrijirii corporale,d ar şi sisteme alternative pentru purificarea apei sau tratamente din plante medicinale.

Nu vor fi uitate nici produsele alimentare sănătoase şi obiectele vestimentare din fibre ecologice. Printre produsele-vedetă, din aceste categorii, se află hăinuţele pentru copii, produse de panificaţie bio,  cafeaua Fitness Coffee - cu un adaos de 16 extracte de plante medicinale şi cu proprietăţi antioxidante; sortimentele de miere din Delta Dunării, dulciuri greceşti, prăjituri de casă fără conservanţi, cozonaci de casă, cafea naturală, ceaiuri din plante medicinale şi multe altele.    

Ne puteți urmări și pe Google News