Istoria Voltaj, pe Facebook

Istoria Voltaj, pe Facebook

Nu este vorba despre un nou album, nici despre un single nou. Voltstoric lansat de Voltaj pe pagina lor oficială de Facebook este o trecere în revistă a principalelor evenimente din istoria trupei.

De astăzi şi până la sfârşitul anului, fanii trupei vor găsi pe www.facebook.com/VoltajOfficial  semnificaţia zilei resprective în istoria Voltaj. Nu va fi o cronologie pe ani, ci o succesiune pe date. Fie că este vorba de ziua lansării primului album, fie data câştigării unui premiu sau a apariţiei unui single, toate aceste evenimente şi altele din trecutul trupei vor fi postate pe pagina de socializare Voltaj. Este un fel de biografie a trupei, pe care fanii o vor descoperi pe parcursul unui an.

Semnificaţia zilei de 12 februarie pentru Voltaj:

”Pe 12 februarie 1999 am lansat single-ul "Asta-i viaţa". Unde? Într-un service auto din Alba-Iulia. Ni se stricase maşina cu care eram plecaţi la concert, o Dacie 1300. De acolo, din cauza ninsorii din ziua respectivă, am mai făcut 13 ore până la Bucureşti. Single-...ul apărea pe piaţă, noi dădeam postere şi casete cu autograf mecanicilor. :)”

Ne puteți urmări și pe Google News

La sfârşitul campaniei, trupa Voltaj anunţă o nouă surpriză.

<iframe title="YouTube video player" src="http://www.youtube.com/embed/pQjQEQd-hVQ" width="480" frameborder="0" height="390"></iframe>