Steaua a făcut instrucție cu Șerif Tiraspol

Steaua a făcut instrucție cu Șerif Tiraspol

Steaua a măturat pe jos în Antalya cu Şerif Tiraspol, campioana Republicii Moldova, pe care a învins-o cu scorul de 4-1

Nicolae Dică a fost omul meciului amical disputat în Antalya, între Steaua şi Şerif Tiraspol, izbutind trei goluri. Primele două reușite au fost foarte spectaculoase, șuturi din afara careului aproape de vinclu. "Dică e liderul echipei" "Dicanio" le-a dat astfel o primă palmă detractorilor săi, în frunte cu patronul Gigi Becali, care au pronosticat că "este terminat". Golurile marcate ieri de ex-piteștean au adus aminte de reușitele sale de senzație din urmă cu câțiva ani.

"Dică e liderul echipei. Și-a arătat valoarea și cred că va ajuta echipa în continuare", l-a lăudat mijlocaşul Janos Szekely pe eroul partidei. Al patrulea gol al "roș-albaștrilor" a fost marcat de fundașul George Galamaz.   Răzvan Lucescu i-a urmărit pe stelişti

Amicalul a fost urmărit din tribună și de selecționerul Răzvan Lucescu, care a stat alături de Mihai Stoica, managerul general al Stelei. În urmă cu câțiva ani, Stoica spunea despre Lucescu junior că are capul mai mic decât nodul de la cravată și l-a amenințat că dacă spune ce știe despre antrenor, acesta nu va mai ieși din casă de rușine. Acum, cei doi pozează în prieteni aproapiați.

Ne puteți urmări și pe Google News

La Steaua a apărat în repriza a doua și portarul Răzvan Stanca, recent revenit de la Universitatea Craiova.

"Giovani"spune că Moraes ar putea semna mâine

Ioan Becali, agentul de jucători rămas fără licență de câțiva ani, dar care îşi vede liniştit de treabă, a spus că va pleca mâine spre Antalya pentru a perfecta transferul brazilianului Junior Moraes de la Bistița la Steaua.

"Merg acolo cu tatăl jucătorului ca să vorbim cu Jean Pădureanu. Eu sper să se ajungă la o  înțelegere cu Steaua. Vor exista oferte scrise și cred că se va închide cazul Moraes”, a spus "Giovani" la gsptv.

Steaua - Şerif 4-1 Au marcat: Dică (22, 59, 61), Galamaz (39) / Jymmy (74)

Steaua: Tătăruşanu - Bonfim, Galamaz, Gardoş, Brandan - Nicoliţă, Marinescu, Ricardo, Tănase - Dică, BilaşcoÎn repriza secundă au mai jucat Stanca, Surdu, Szekely, Răduţ, Bicfalvi, Onofraş, Baciu, Onicaş, C. Matei şi Emeghara