Dinamo se reface nemţeşte

Dinamo se reface nemţeşte

După ce l-a vândut pe golgheterul Andrei Cristea la Karlsruhe, formaţia "câinilor roşii" aşteaptă azi un răspuns de la Vlad Munteanu, care va purta discuţia decisivă cu cei de la Wolfsburg.

Fotbalistul dinamovist Andrei Cristea (26 de ani), golgheterul trecutei ediţii din Liga I, cu 16 reuşite, şi-a văzut visul cu ochii: s-a transferat, în sfârşit, la Karlsruhe, echipă codaşă din liga a doua germană cu care tratează de mai multe luni.

"Câinii" speră ca în Germania să ajungă, în curând, şi Gabriel Torje. Mai mult decât oricine îşi doreşte acest lucru însă Vasile Turcu, fostul acţionar are de recuperat o sumă de bani de la Dinamo, pe care o va primi doar în cazul cedării lui Torje. "Turcu mai are de luat bani şi de pe urma lui Pekarici! Zicea el că va ajunge mare. Şi-a luat ţeapă. Borcea s-a păcălit cu Miranda", spun "câinii".

La capitolul sosiri se discută despre Vlăduţ Munteanu (care ieri a împlinit 31 de ani), fotbalist eşuat în Bundesliga. Mijlocaşul de bandă stângă se afla ieri în România, urmând ca astăzi să meargă în Germania.

Ne puteți urmări și pe Google News

Exilat la echipa a doua de Wolfsburg, Munteanu va purta, tot azi, discuţia decisivă cu nemţii. "M-am înţeles cu domnul Badea. Mai am de vorbit cu Wolfsburg, capitolul cel mai dificil", ne-a declarat ieri băcăuanul, căruia Dinamo s-a angajat să-i achite un salariu de 10.000 de euro pe lună, diferenţa urmând să fie suportată de Wolfsburg. Dacă "lupii" nu vor accepta, tranzacţia va pica.

La Dinamo, datoriile faţă de jucători sunt atât de mari, încât aceştia îşi doresc cu orice preţ să rămână pentru a şi le recupera! "Nu se merită să pleci acum. Clubul are să ne dea bani mulţi. Dacă vrei să te duci în altă parte, ţi se cere să renunţi la sumele restante pe care le ai de primit. Aşa că preferăm să rămânem pe loc", povestesc fotbaliştii.