Săftoiu: O alianţă PNL-PSD ar putea dezamăgi electoratul. PDL va profita de situaţie

Săftoiu: O alianţă PNL-PSD ar putea dezamăgi electoratul. PDL va profita de situaţie

Deputatul PNL Adriana Săftoiu susţine că o alianţă a PNL cu PSD ar putea dezamăgi electoratul liberalilor, situaţie de care va profita PDL.

"S-ar putea să provocăm o dezamăgire în rândul electoratului, să spună că nu suntem chiar de dreapta, să ne aşteptăm ca PDL să profite - ceea ce şi face deja - de aceste alianţe şi să ne aşeze insistent pe partea stângă şi nu cred că acolo ar trebui să ne fie locul", a declarat, astăzi, Săftoiu, la RFI.

Deputatul PNL a apreciat că liberalii ar fi trebuit să rămână poziţionaţi pe dreapta şi a precizat că, dacă alianţa cu PSD se va concretiza, va face opoziţie în interiorul partidului după modelul Crin Antonescu care s-a opus, în urmă cu câţiva ani, alianţei PNL-PD. "Probabil că pot să preiau modelul domnului Crin Antonescu, care la rândul său, când s-a făcut Alianţa D.A. PNL-PD nu a fost un susţinător al acelei alianţe şi a încercat de-a lungul timpului să-şi impună punctul de vedere şi să şi-l susţină. Nu-mi rămâne decât să fac acest lucru. Eu n-am o problemă cu oamenii, în mod clar, ci am o problemă cu fundamentul şi principiile construirii actului politic", a spus Săftoiu. Adriana Săftoiu, alături de Călin Popescu Tăriceanu, Ludovic Orban şi Varujan Vosganian, a criticat în Delegaţia Permanentă a PNL demersurile lui Crin Antonescu în privinţa alianţelor cu PC şi PSD.

Ne puteți urmări și pe Google News