TUPEU FĂRĂ MARGINI: MM Stoica îl atacă pe legendarul Tudorel Stoica

TUPEU FĂRĂ MARGINI: MM Stoica îl atacă pe legendarul Tudorel Stoica

Managerul general al "roş-albaştrilor" s-a luat de Tudorel Stoica, jucătorul cu cele mai multe apariţii în tricoul Stelei.

Mihai Stoica şi-a demonstrat, o dată în plus, abilităţile de "ţaţă", sărind la gâtul lui Tudorel Stoica, jucătorul care a fost căpitanul echipei de aur din anii '80 şi care a strâns cele mai multe apariţii în tricoul "roş-albaştrilor".

"Mihai Stoica să tacă pentru că acum 6 ani anunţa hegemonia Stelei şi apoi n-am mai văzut nimic. El îşi permite să pună la zid o legendă cum e Duckadam, aşa ceva e anormal. Dacă noi n-am fi existat, Steaua nu ar mai fi fost atât de iubită în zilele noastre", a declarat Tudorel Stoica, pentru "Gazeta Sporturilor", în urmă cu câteva zile.

"I-am auzit pe unii atacându-mă că, în 2006, anunţam hegemonia Stelei şi că apoi nu s-a mai luat nimic. Păi, poate n-au memorie sau trebuie să le reamintesc eu că, la un an de când am făcut acel anunţ, am plecat de la Steaua. Am plecat în 2007, m-am dus la Urziceni, unde am făcut performanţe mari, am câştigat campionatul, am câştigat 8 puncte într-o grupă de Champions League. Apoi, am revenit în 2010 la Steaua, am câştigat o Cupă, iar acum suntem pe primul loc. Deci cum e?", a răspuns astăzi singurul oficial din istoria "roş-albaştrilor" care a bătut un suporter al Stelei. Fostul căpitan al "roş-albaştrilor" i-a replicat managerului general: "Mă simt jignit că o asemenea persoană reprezintă Steaua, că e un oficial al clubului. El face numai rău, incită la violenţă. Se tăvălea pe terenul unui stadion cu 50.000 de spectatori, de parcă era bolnav!", a spus fostul mare jucător.

Ne puteți urmări și pe Google News