Cum luptă PP-DD cu ciocoii: Denunţător la DNA dat afară din partid

Cum luptă PP-DD cu ciocoii: Denunţător la DNA dat afară din partid

PP-DD vrea să retragă candidatura omului de afaceri Adrian Lucian Ungur, candidat pentru funcţia de deputat în colegiul 1 din judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce acesta l-a denunţat la DNA pe liderul judeţean al partidului, acuzându-l că i-a cerut 75.000 de euro pentru a fi lăsat să candideze.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bistriţa-Năsăud, Dana Ceuca, a confirmat pentru Agerpres, că PP-DD a contestat candidatura lui Ungur, prin reprezentantul său Kiss Laszlo, care este şi consilier municipal. În contestaţie se arată că Adrian Lucian Ungur şi-a pierdut calitatea de membru PP-DD şi, din acest motiv, nu mai poate reprezenta partidul în alegeri. Potrivit legii, contestaţia va fi judecată de tribunal în termen de 48 de ore de la data depunerii acesteia.

DNA i-a organizat un flagrant ieri seara liderului PP-DD Bistriţa-Năsăud, Octavian Seciu, în timp ce primea bani de la Adrian Lucian Ungur. Ieri dimineaţa, Seciu a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al PP-DD Bistriţa-Năsăud cu fostul lider al acestei organizaţii, Ştefan Todea. Ungur, cel mai ghinionist candidat

Cel care l-a denunţat pe liderul judeţean interimar al PP-DD a candidat în luna iunie din partea acestui partid la funcţia de primar al municipiului Bistriţa, însă a reuşit să obţină doar o funcţie de consilier municipal. PP-DD a decis imediat după alegerile locale să îi retragă sprijinul politic lui Ungur, astfel că omul de afaceri a fost nevoit să renunţe la funcţia de consilier chiar în şedinţa de constituire a acestui for legislativ local. Acesta a revenit în partid dar nici candidatura la parlamentare, după cum se vede, nu a fost mai norocoasă. CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • DEZBATERE EVZ.RO: Cine va câştiga bătălia electorală din Gorj: PONTA sau DIACONESCU?
  • Dan Diaconescu ia cu asalt colegiul lui Ponta la sfatul fiicei lui. "Când îl vede la televizor se distrează şi-l aseamănă cu Mickey Mouse"