Culmea circulaţiei: mort de beat, cu permisul suspendat, a făcut zob... MAŞINA POLIŢIEI!

Culmea circulaţiei: mort de beat, cu permisul suspendat, a făcut zob... MAŞINA POLIŢIEI!

Un tânăr a băut toată noaptea la discotecă, şi-a luat BMW-ul cu număr de Bulgaria, a culcat la pământ un indicator de circulaţie şi s-a înfipt în Loganul postului de poliţie. S-a întors liniştit la discotecă, unde poliţiştii l-au depistat cu o alcoolemie de 0,86 în aerul expirat.

Poliţiştii din localitatea Adamclisi (Constanţa) vor fi nevoiţi să meargă pe jos sau cu autoturismele personale, din cauza unui tânăr de 20 ani care le-a buşit maşina de serviciu, staţionată în faţa postului de poliţie.

S-a întâmplat noaptea trecută, puţin după ora 1.00 când, bine băut, Florin Cacenco a ieşit din discotecă şi a plecat spre casă la volanul BMW-ului său cu număr de Bulgaria, deşi avea permisul suspendat de două săptămâni.

În faţa postului de poliţie, chiar în curbă, a pierdut controlul volanului, a izbit un indicator de semnalizare şi în urma impactului a fost catapultat direct în maşina poliţiei, parcată regulamentar. Loganul poliţiei a fost astfel avariat în toată partea din spate, aripa stângă, dreaptă, semnalizări.

Buşitura puternică a fost auzită de şeful poliţei, aflat în post dar până să iasă, tânărul fugise de la locul faptei. BMW-ul, avariat şi el serios, s-a oprit însă câţiva metri mai încolo şi a fost abandonat de şoferul care s-a întors pe jos la discotecă, unde a fost găsit de poliţişti.

La testarea cu aparatul Drager a rezultat că şoferul avea o concentraţie de 0,86 g/l alcool în aerul expirat. Florin Cacenco a fost reţinut pentru 24 ore şi mâine urmează să fie deferit Judecătoriei Medgidia cu propunerea de arestare pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului, distrugere şi părăsirea locului accidentului. Poliţiştii sunt supăraţi mai mult pentru faptul că, pentru o perioadă bună de timp, au rămas fără maşina de serviciu.

Ne puteți urmări și pe Google News