Cum a reacţionat Vanghelie după ce a murit protestatarul pe care nu îl primea în audienţă: "Poate să se şi spânzure cineva"

Cum a reacţionat Vanghelie după ce a murit protestatarul pe care nu îl primea în audienţă: "Poate să se şi spânzure cineva"

Marian Vanghelie a făcut o declaraţie şocantă despre protestatarii ce au venit acum două zile să-şi strige doleanţele în faţa Primăriei Sectorului 5, iar în urma altercaţiei care a avut loc între forţele de ordine şi unul dintre protestatari- bărbatului nemulţimit i s-a făcut rău şi a decedat.

Luni, doi bărbaţi au ameninţat că îşi dau foc în faţa primăriei Sectorului 5, condusă de Marian Vanghelie, pentru că nu reuşesc, de un an de zile, să ajungă în audienţă la edilul-şef. Unul dintre ei a murit la spital, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul în vârstă de 60 de ani era cunoscut cu diabet şi afecţiuni cardiovasculare, aspecte pe care l-a menţionat chiar el în momentul în care a fost mobilizat de un bărbat îmbrăcat în civil şi apoi încătuşat de poliţia locală. Deşi unul dintre cei doi a decedat, Vanghelie nu pare deloc impresionat, ba chiar a declarat, potrivit adevarul.ro, că nu regretă deloc faptul că nu i-a primit în audienţă. "Mă feresc de lucrurile astea, dau bani, însă când aud de probleme, fug! Poate să se şi spânzure cineva. Îţi spun sincer, chiar dacă eram în primărie, nici nu îl primeam pe acest bărbat. Eu primesc zilnic peste 1.600 de mesaje, credeţi că răspund la toate?", a declarat pentru "Adevărul" primarul Marian Vanghelie. "Dacă acest domn care a murit ieri lucra la negru, e fix problema lui, nu trebuia să facă plângere la primărie. Vă asigur că nu a lucrat niciodată cu vreuna dintre instituţiile subordonate primăriei", a mai spus Vanghelie. Vezi cum promitea edilul Marian Vanghelie, în campania electorală, că va fi alături de locuitorii sectorului 5. <iframe height="315" width="420" frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/TiMNorQbh9c"></iframe> Citiţi şi:

  • PROTEST EXTREM la Primăria Sectorului 5. A ameninţat că îşi dă foc, dar a murit de inimă. Ce spun medicii care l-au resuscitat 30 de minute