Steve Jobs s-ar fi reîncarnat. Un inginer software a aflat ce a devenit şi unde trăieşte!

Steve Jobs s-ar fi reîncarnat. Un inginer software a aflat ce a devenit şi unde trăieşte! Steve Jobs a murit după ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic Sursa foto: EVZ

După ce fondatorul Apple a încetat din viaţă, unii au început să aibă preocupări legate de… reîncarnarea sa! Conform Fox News, un inginer software a încercat să afle de la budişti ce a devenit Steve Jobs după moarte.

Tony Tseung, inginer software, le-a scris budiştilor thailandezi pentru a afla în ce s-a reincarnat cel care a fost şeful lui atunci când el lucra la Apple. Răspunsul primit a fost mai mult decât surprinzător. Se pare că Jobs s-a a devenit filosof-războinic, după cum precizează grupul budist denumit Dhammakaya. El ar trăi într-un palat de sticlă mistic, aflat chiar deasupra fostului birou al cofondatorului Apple. Foarte ciudat După moartea sa, oamenii din intreaga lume au deplâns dispariţia vizionarului care a schimbat viaţa a milioane de oameni. În Malaezia, admiratorii lui s-au adunat pe o insula tropicală şi fiecare a gustat dintr-un măr pe care l-au aruncat apoi în apele oceanului, ei dorind astfel să grăbească reîncarnarea acestuia. Acum, Phra Chaibul Dhammajayo de la templul Dhammakaya, situat la nord de Bangkok, spune că Jobs s-a reîncarnat deja. Unii îl bănuiesc de faptul că vrea doar să adune fonduri de pe urma celebrităţii lui Steve Jobs. Conform Fox News, este foarte ciudat ceea ce susţine Phra, şi anume că Jobs ar petrece acum mult timp în palatul său de sticlă, care seamănă cu un magazin Apple, fiind servit de 20 de oameni care stau la dispoziţia sa permanent, la fel ca angajaţii dintr-un Apple Store!