Mutu nu mai prinde nicio convocare la naţională

Mutu nu mai prinde nicio convocare la naţională

Victor Piţurcă a anunţat stranierii care vor fi convocaţi pentru amicalul cu Slovenia, programat pe 15 august. "Briliantul" n-a fost chemat nici de această dată.

Piţurcă a chemat 12 jucători de la cluburi din străinătate pentru partida amicală de la Ljubljana, ultimul joc de pregătire dinaintea startului preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2014.

Adrian Mutu (33 de ani), jucătorul care mai ar nevoie de un gol pentru a-l eala pe Gică Hagi în topul golgheterilor all-time din istoria naţionalei, a fost lăsat din nou pe tuşă. "Briliantul" nu ştie deocamdată unde va evolua din sezonul viitor. În schimb, nu lipsesc controversaţii Răzvan Cociş şi George Florescu.

Iată stranierii convocaţi pentru acest amical: Bogdan Lobonţ (AS Roma), Paul Papp (Chievo Verona), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Răzvan Cociş (FC Rostov), George Florescu (Arsenal Kiev), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Bănel Nicoliţă (AS Saint-Etienne), Gabriel Torje (Granada CF), Bogdan Stancu (Orduspor), Daniel Niculae (Kuban Krasnodar) şi Ciprian Marica (Schalke 04).

Ne puteți urmări și pe Google News

Lotul final va fi anunţat pe 11 august, iar reunirea lotului este programată pe 12 august.