Prinţul William împlineşte 30 de ani şi primeşte o moştenire, dar nu mai este o partidă...

Prinţul William împlineşte 30 de ani şi primeşte o moştenire, dar nu mai este o partidă...

Presa britanică notează că în curând viaţa va deveni mult mai frumoasă pentru Prinţul William şi soţia sa, Kate, ducesă de Cambridge. El va primi, după ce împlineşte 30 de ani pe 21 iunie, moştenirea din partea mamei sale, Diana. Moştenirea se ridică la suma de aproximativ 16 milioane de dolari.

"E o sumă considerabilă şi îi va fi de folos dacă vrea să cumpere prima casă pentru el şi Kate. Pentru ce altceva ar avea nevoie de bani?", a declarat o sursă apropiată cuplului regal, citată de Daily Mail.

Cât câştigă?

Diana, mama prinţilor William şi Harry, a lăsat o avere de aproximativ 20 de milioane de euro atunci când a murit, în 1997, avere care constă în bijuterii, acţiuni şi bani, dar se pare că valoarea acestora a crescut la peste 30 de milioane de dolari cu ajutorul investiţiilor. Diana dorea iniţial ca băieţii să primească partea lor din avere când împlineau 25 de ani, dar după moartea sa, vârsta la care fiii săi puteau intra în posesia moştenirii a devenit 30 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prinţul William câştigă aproximativ 60.000 de dolari pe an ca pilot şi are o alocaţie de la tatăl său. El mai are şi un fond de aproximativ 3 milioane de dolari, lăsaţi moştenire de Regina Mamă, mama reginei Elizabeth a II-a.

Există posibilitatea şi ca William să decidă să renunţe la moştenirea de la mama sa în favoarea fratelui său mai mic, Harry.