S-a deschis prima şcoală de sex. Profesorii se aşteaptă ca elevii să pună...în practică tot ce învaţă

S-a deschis prima şcoală de sex. Profesorii se aşteaptă ca elevii să pună...în practică tot ce învaţă

Cei care vor să înveţe să iubească şi...trupeşte se pot şcoli într-o instituţie dedicată lor în exclusivitate, deschisă în Austria, prima de acest gen din lume.

Şcoala Internaţionala de Sex de la Viena, deschisă de o suedeză, Ylva-Maria Thompson, percepe o taxa de 1.600 de euro pe trimestru, conform Daily Mail.

Studenţii sunt cazaţi în aceeaşi clădire, indiferent de sex, iar profesorii se aşteaptă ca aceştia să pună în practică tot ceea ce învaţă la cursuri.

Certificat edificator Oricine simte că are un apetit peste medie pentru acest obiect de studiu se poate înscrie la "primul colegiu din lume de sexualtitate aplicată", cu condiţia să nu aiba mai puţin de 16 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

La finele stagiului elevii primesc un certificat care să le ateste cunoştinţele. După cum se laudă cea care a deschis această şcoală, "educaţia pe care o oferim nu se bazează pe teorie, ci pe practică".

Se studiază poziţiile sexuale, tehnicile de a mângâia, anatomia. Apariţia şcolii nu este privită cu ochi buni de toata lumea, deja reclamele fiind interzise pe canalele de televiziune austriece.