CRONICA TV: Avem nevoie de burlacul cuplat cu femeia cu barbă

CRONICA TV: Avem nevoie de burlacul cuplat cu femeia cu barbă

"Unde pot vedea emisiunea Burlacul online?", întreabă un adolescent disperat pe un forum.

Nu o mai poate vedea nici la televizor de ceva vreme dar, nici o grijă, Burlacul revine! Cu aceeaşi reţetă, bineînţeles. Ştiţi ceva? Haideţi să nu fim răi. Să revină! Să pună iar pe tapet femei păruite şi nepăruite pentru el (pentru el, burlacul), să fim iar martorii insipidelor încercări de cucerire, să ne relaxeze minţile îndopate de cultură, artă şi urbanism, să ne panseze rănile provocate de atâta ingenuă inteligenţă, să ne decupleze (în timp ce el, burlacul, se cuplează) de la nenorocita de societate care ne-a mâncat sufletul consumerist.

Să vină burlacii de la ferme, să vină burlacii din uzine, burlacii de la supermarket, burlacii din vecini, toată lumea burlăcească să vină şi să ne culeagă ultima sămânţă de mac a creierului. Asta înseamnă să fii un personaj care aparţine publicului, să emani energie din nimic. Ba chiar tu, burlacul, să poţi lumina un întreg cartier în eventualitatea că acesta te-ar urmări, la unison, chiar şi telepatic, în eventualitatea curentului oprit.

Cum de nu s-a gândit nimeni că, în toată această degringoladă de mirese, nemirerese, burlăciţe şi burlaci care ne zăpăcesc, plus alte personaje care ne cresc clar speranţa de viaţă avem nevoie (nu, nu de iarbă) de un personaj născut pentru rating: femeia cu barbă! Şi dacă printr-un noroc chior producătorul ar fi lovit de inspiraţie şi ar cupla-o cu burlacul?!?

Ne puteți urmări și pe Google News