Cum era copilul Humphrey Bogart

Cum era copilul Humphrey Bogart

Tatăl său, Belmont DeForest Bogart, a fost un chirurg respectat. Mama lui, Maud Humphrey, a fost o pictoriţă desăvârşită şi director artistic al unei reviste de modă. Există lucruri mai puţin ştiute despre celebrul actor Humphrey Bogart, cum ar fi faptul că în copilărie copil a fost "utilizat" într-o campanie de publicitate la nivel naţional pentru alimente pentru copii, care avea să îl transforme pe copilul Bogart într-o senzaţie, la nivel naţional.

Deşi l-a pictat de multe ori pe Humphrey de-a lungul copilăriei sale, mama sa a fost de fapt o femeie ocupată, obsedată de muncă, niciodată îndeajuns de apropiată de fiul ei.

Familia Bogart deţinea un loc de vacanţă, de vară, la Canandaigua Lake, unul dintre cele mai frumoase lacuri din nordul statului New York, iar acolo Bogart şi-a petrecut cele mai fericite zile ale copilăriei sale: juca şah şi naviga, ambele rămânând hobby-uri pe tot parcursul vieţii sale. Slab plătit pentru Casablanca Bogart a învăţat la prestigioasa şi elitista Trinity School din New York City, unde a fost un student dezinteresat şi slab. În ciuda performanţelor sale nesatisfăcătoare la învăţătură, în 1917 părinţii au decis să-l trimită la Academia de Philips în Andover, Massachusetts, o şcoală riguroasă. Bogart nu reuşea să îndeplinească standarde academice înalte şi era expulzat în luna mai a anului următor. Tânăr, agitat şi nesigur, Bogart se înrola în Marină, la doar săptămâni după demiterea lui de la şcoală, pentru a lupta în Primul Război Mondial. La un moment dat, el şi-a amintit de modul său de gândire de atunci: "Războiul e minunat, la Paris sunt fete franceze! Ce naiba! ... războiul era o glumă.

Moartea? Ce este moartea pentru un copil de 17 ani?". Humphrey s-a ales cu o cicatrice, în colţul din dreapta al buzei superioare, care va deveni mai târziu o caracteristică definitorie a apariţiei sale de tip dur. În 1921 îşi făcea debutul pe scenă, în rolul unui chelner japonez. În ciuda rolului său minuscul, tatăl lui Bogart i-a şoptit persoanei de lângă el, "Băiatul e bun, nu este aşa?" Ca un fapt divers, cel mai bine plătit actor din filmul Casablanca nu a fost Humphrey Bogart! A fost Conrad Veidt, din simplul motiv că acesta a trebuit "împrumutat" de la studiourile MGM, nefiind afiliat studiourilor Warner, ca restul distribuţiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5FXmCqlcrO4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>