Paleologu comite "crima de lez-Prigoană": Ce denotă pliciul, "elementul de brand personal" al colegului de partid!

Paleologu comite "crima de lez-Prigoană": Ce denotă pliciul, "elementul de brand personal" al colegului de partid!

Deşi Elena Udrea le-a recomandat colegilor de partid să nu-l mai atace pe Silviu Prigoană, vicepreşedintele PDL, Theodor Paleologu îşi continuă disputa cu pedelistul care vroia să candideze la Primăria Capitalei.

"E foarte amuzant: Prigoană vrea acum să fim daţi afară din partid. Pentru ce? Pentru crima de lez-Prigoană? S-o fi născut jignit, pentru că eu nici nu i-am menţionat numele în interviul de la RFI care înţeleg că l-a scos din sărite. E drept, am evocat faimosul plici, dar nu văd de ce s-a supărat. Credeam că e un element de brand personal de care este mândru. Pliciul denotă bărbăţie, autoritate, pasiune", scrie, ironic, pe Facebook, Theodor Paleologu.

Prigoană a declarat, cu o seară în urmă, că, cel mai probabil, PDL Bucureşti va propune un alt candidat, în timp e el îşi va face o nouă alianţă politică, intitulată "Mişcarea pentru Bucureşti".

"Lansez o nouă alianţă politică, care se va numi "Mişcarea pentru Bucureşti [...] Cred că PDL va găsi un alt candidat", a declarat Prigoană, la Realitatea TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cadrul aceleiaşi emisiuni, deputatul PDL s-a autocaracterizat ca fiind "opusul lui Oprescu":

"Sunt exact opusul lui Oprescu. El e medic, eu sunt avocat, el e slab, eu sunt gras, el are două picioare, eu un singur picior".