Ilie Stan şi Bran Becali

Ilie Stan şi Bran Becali

Circul de la Steaua are două constante: zilnic se derulează câte un episod nou, iar mereu eroul principal este Gigi Becali.

Evenimentele din ultimele zile aduc aminte de celebrele comedii din perioada interbelică cu Stan şi Bran. Certurile şi împăcările dintre Ilie Stan şi Bran Becali sunt la fel de dese şi de hilare precum cele ale celor două îndrăgite personaje.

După ce luni l-a demis pe Ilie în direct la Digi Sport, apoi l-a reconfirmat la GSP TV, ieri, fostul oier şi-a chemat angajatul la ordine, la "palat".

Gigi n-a rezistat să nu facă publice detaliile noii împăcări. "Ieri (n.r. - luni) am zis că-l nenorocesc, dar am glumit!", a spus Gigi. Fostul oier a mai făcut astfel de glume şi când era vorba de primele de joc ale fotbaliştilor. Se teme de gura lumii "Ilie Stan mi-a zis că nu e indisciplină la echipă, că e o atmosferă extraordinară. Eu ştiu că pe Ilie îl ia gura pe dinainte, dar nu cu răutate. De aceea am spus ce am spus. Acum nu mai are rost să comentăm, pentru că s-a rezolvat. Lumea o să zică că suntem nebuni", a continuat Becali, ultima revelaţie fiind probabil cel mai important aspect al discursului său de la GSP TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Ilie trebuia să vină şi o să îi dau salariul, am rezolvat-o şi pe asta. A mai încercat să îmi explice nişte lucruri, dar eu am văzut echipa. «Băi, băiatule, eu jocul cu Twente l-am văzut, nu trebuie să îmi explici»! Mie nu mi-a plăcut atitudinea echipei", a adăugat Gigi.

Patronul Stelei "vede" un succes facil mâine seară, în "returul" cu Twente (ora 20.00, Pro TV). "Va fi un meci extraordinar în Olanda şi vom înscrie goluri multe. Nu gol, goluri, o să vedeţi. O să vedeţi, dacă mă duc eu ce se întâmplă. 3-1 bat, victorie 3-1!", a clamat, euforic, cel care decide la cel mai tare club al României. Explicaţia lui Brandan

În încercarea disperată de a rămâne cât mai mult pe "sticlă", Gigi s-a obişnuit să dea totul "din casă". A dezvăluit inclusiv ce explicaţie a primit pentru golul încasat în meciul-tur cu Twente. "Brandan mi-a zis de Ola John că a naibii ci... nici măcar n-a preluat. A călcat pe minge şi i-a sărit bine, aşa a dat gol", a încheiat Gigi. Patronul abia s-a abţinut să nu rostească apelativul "cioară". "Habar n-aveam. Pe noi ne interesează fotbalul", a spus Geraldo, după ce a aflat că luni era să rămână fără antrenor Citiţi şi:

  • Ilie Stan şi-a dat singur foc la valiză după ce s-a luat de Gigi
  • Haos la Steaua! Gigi: "Dacă nu câştigă cu Twente, la revedere". După o oră: "Îl iert"