Megan Fox, următoarea Elizabeth Taylor

Megan Fox, următoarea Elizabeth Taylor

Cunoscuta actriţă şi model a intrat în competiţia pentru ceea ce se anunţă a fi rolul principal al anului. Ea ar putea intra "în pielea" celebrei Elizabeth Taylor, într-un nou film biografic.

Megan Fox a fost desemnată, de mai multe ori, una dintre cele mai sexy femei din lume, de către revista "FHM".

Probabil acest titlu i-a determinat pe producătorii de la postul TV Lifetime să o ia în considerare pe actriţă pentru rolul principal într-un film de televiziune despre viaţa actriţei Elizabeth Taylor.

Pelicula "Liz & Dick" va surprinde, potrivit Contactmusic, perioada în care Liz Taylor a fost căsătorită cu Richard Burton, singurul bărbat cu care actriţa a avut două căsnicii.

Ne puteți urmări și pe Google News

O blondă şi o brunetă vor să devină Liz Taylor

Deşi asemănarea dintre Megan Fox şi răposata actriţă este vizibilă, acesta nu pare a fi criteriul de selecţie pentru apariţia în film. În competiţie a fost anunţată şi Lindsay Lohan. Cele două actriţe a fost contactate direct de către producători, care susţin că lista nu se opreşte la ele.

"Am vorbit direct cu Lindsay Lohan şi cu reprezentanţii ei şi am purtat discuţii şi cu alte actriţe, inclusiv cu Megan Fox", a declarat Larry Thompson, producător executiv pentru unul dintre serialele difuzate de Lifetime, pentru E! News.

Acesta a adăugat că "este o selecţie foarte serioasă, e ca şi cum ai organiza un casting pentru titlul regal de la Hollywood".

Plusurile şi minusurile concurentelor

Megan Fox are o carieră cinematografică de succes, la vârsta de 25 de ani. Aceasta a apărut, de curând şi în spot-ul de promovare al premiilor Academiei americane de film din acest an. În filmuleţ, actriţa, Josh Duhamel şi agenţi speciali pleacă într-o cursă pentru a-l găsi pe Billy Crystal, cel care va găzdui show-ul.

Pe de altă parte, şi Lindsay Lohan a avut, de curând, o apariţie incendiară într-un pictorial pentru revista "Playboy". Se presupune că blonda ar fi primit un milion de dolari pentru şedinţa foto.

Există, însă, posibilitatea ca Lindsay Lohan să nu poată participa la filmările din Canada, potrivit E!Online. Vedeta nu ar avea voie să părăsească statul California fără aprobarea ofiţerului de probaţiune. Canadienii sunt reticenţi la infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, însă Lindsay Lohan ar putea primi un permis de intrare special.

În timpul vieţii, Liz Taylor a fost împotriva unui film despre ea cu o altă actriţă. "Nimeni nu o va juca pe Elizabeth Taylor decât eu însumi. Cel puţin până când voi înceta din viaţă", a declarat actriţa. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UaP4LpFznoQ?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"E ca şi cum ai organiza un casting pentru titlul regal de la Hollywood.“ LARRY THOMPSON, producător executiv