Tâlharii și hoții din Timișoara, cei mai buni fotbaliști. Bănățenii au câștigat CUPA

Tâlharii și hoții din Timișoara, cei mai buni fotbaliști. Bănățenii au câștigat CUPA

Deținuții din Timișoara sunt cei mai buni fotbaliști din țară. Ei au câștigat campionatul de fotbal între penitenciare, miercuri, la Oradea.

Penitenciarul Timişoara a participat cu echipa de fotbal a deţinuţilor, la ediţia a VIII-a a Competiţiei sportive de fotbal pentru deţinuţi – Cupa de Vest. Meciurile s-au desfășurat pe un teren bine păzit în incinta Gospodăriei Agrozootehnice a Penitenciarului Oradea. Pe teren au intrat tâlhari, complici la înșelătorii, ucigași din culpă, șoferi care s-au urcat băuți la volan.

Echipa de fotbal a Penitenciarului Timişoara formată din 9 deţinuţi, clasificaţi în regimul semideschis şi deschis a obţinut locul I.  ”Ei au demonstrat pe teren multă voinţă şi dăruire, reuşind să câştige competiţia în mod detaşat faţă de celelalte echipe de fotbal participante”, a declarat Ramona Ilieș, ofițerul de presă al Penitenciarului timișorean.

Agent de frontieră închis pentur aderare la grup de crimă organizată, golgheterul campionatului

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai dedicat a fost un agent de frontieră, închis pentru asociere pentru constituirea unui grup infracțional de criminalitate organizată. Alături de alți patru colegi de uniformă, acesta a fost condamnat într-un dosar în care era acuzat de DIICOT Timișoara că a dat informaţii contrabandiştilor din gruparea lui Florian Halăs. Alin Munteanu, 41 de ani, a marcat nu mai puțin de șase goluri în timoul ca,pionatului, fiind declarat de organizatori golgheterul competiției.

Campionatul fotbalistic între deținuți a devenit o tradiție pentru penitenciarele din regiunile de Vest şi Nord-Vest ale României. Anul acesta în concurs au intrat echipe din șase instituții de detenție: Arad, Timişoara, Oradea, Satu Mare, Bârcea Mare şi Gherla.