Festivalul Antic Tomis şi Ice Bucket Challenge, cu Corina Martin

Festivalul Antic Tomis şi Ice Bucket Challenge, cu Corina Martin

Preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, a primit astăzi dintr-o “găleată antică”, un duş rece cu gheaţă, în mai multe reprize, vărsat în capul ei de un “dac”. Provocarea Ice Bucket Challenge a fost acceptată de Corina Martin la finalului evenimentului în care a anunţat organizarea celei de a treia ediţii a Festivalul Antic Tomis de la Constanţa

Corina Martina acceptat provocarea a doi colegi din ANAT spunând că donaţia ei va merge la Asociaţia bolnavilor de scleroză în plăci. Prima persoană pe care, la rândul ei, a provocat-o a fost tenismenul Horia Tecău, “ambasadorul litoralului românesc”. A doua persoană este Răzvan Pascu, “cel mai cunoscut blogger  din turismul românesc”, a treia fiind Cătălin Gogan, vicepreşedintele Terra Dacica Aeterna, co-organizator al Festivalului Antic Tomis.

Festivalul, la care sunt aşteptaţi peste 20.000 de vizitatori, se desfăşoară începând de vineri, 29 august, timp de trei zile, în parcul Tăbăcărie din Constanţa. “Promitem tuturor, un spectacol şi o poveste magică. Avem ateliere de reconstituire istorică, teatru antic, parade militare, gastronomie antică, reconstituiri ale bătăliilor antice. Ne întoarcem în timp cu peste 2000 de ani în urmă, în istoria cetăţii antice Tomis”, a declarat Corina Martin.

 

Ne puteți urmări și pe Google News