Gheorghe Vișan: „Cred că Alin Petrache corespunde profilului de președinte al COSR”

Gheorghe Vișan: „Cred că Alin Petrache corespunde profilului de președinte al COSR”

Preșdintele Federației Române de Volei este de părere că Alin Petrache s-ar descurca foarte bine la conducerea Comitetului Olimpic Sportiv Român.

Alin Petrache este sprijinit în lupta pentru șefia Comitetului Olimpic Sportiv Român și de reprezentanții Federației Române de Volei. Gheorghe Vișan, conducătorul acestui organism sportiv, opinează că omologul său de la Federația Română de Rugby este un foarte bun manager. 

„Părerea mea, cu tot respectul pentru Octavian Bellu și Elisabeta Lipă, ceilalți doi candidați, este că Alin Petrache corespunde foarte bine profilului pe care trebuie să-l aibă conducătorul de la COSR. El a demonstrat că se pricepe să conducă o federație, a mișcat lucrurile la rugby, s-a descurcat foarte bine și munca pe care a depus-o a dat rezultate. În opinia mea este potrivit să ajungă președinte la COSR”, ne-a declarat președintele Federației Române de Volei. Printre susținătorii lui Petrache se mai regăsesc și conducătorii de la Federația Română de Handbal, Box, Kempo și Lupte.  

Ne puteți urmări și pe Google News