UPDATE! Aterizare de urgenţă la Constanţa! În avion se aflau 15 persoane

UPDATE! Aterizare de urgenţă la Constanţa! În avion se aflau 15 persoane

Un avion militar a aterizat de urgenţă pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanţa.

UPDATE: Avionul a aterizat în siguranţă, iar pasagerii au fost întâmpinaţi de către cadrele medicale aflate la faţa locului, care s-au ocupat de fiecare în parte. Potrivit Centrului Operativ din Ministerul Transporturilor, este vorba de un avion militar, de tip C-17 GalAXY. La bordul aeronavei se aflau 15 persoane în momentul aterizării de urgenţă, care a avut loc din cauza unei depresurizări.

Piloţii s-au văzut nevoiţi să coboare de urgenţă din motive de siguranţă. Avionul decolase din Iordania, având ca destinaţie baza militară Rammstein (Germania).

Pe aeroportul Mihail Kogălniceanu au fost pregătite mai multe echipaje de intervenţie, printre care două ambulanţe, cinci maşini de pompieri şi 16 pompieri americani salvatori, se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adrian Iovan şi Aura Ion, o studenta la medicină, au murit într-un accident aviatic

Medicii Valentin Calu (Spitalul Elias), Cătălin Pivniceru (Spitalul Regina Maria), Radu Zamfir (Spitalul Fundeni),Sorin Ianceu (Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor), Aura Ion, studenta la Spitalul Militar, pilotul Adrian Iovan și copilotul Răzvan Petrescu au plecat spre Oradea în ziua de 20 ianuarie pentru a preleva ficatul unui donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral. Nu era prima acțiune de acest gen pentru ei. Din cauza vremii nefavorabile, în ciuda eforturilor pilotului Adrian Iovan, aeronava în care se aflau s-a prăbușit în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, unde şi-au pierdut viaţa pilotul şi studenta Aurelia Ion. În memoria tinerei studente decedate în accidentul aviatic, toţi cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Noi dovezi care arată degringolada autorităţilor privind accidentul aviatic din Munţii Apuseni. Omul lui Relu Fenechiu a pus Aviaţia Civilă pe butuci
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Liderii PSD au dreptate în cazul Iohannis
  • Un membru CNA ia atitudine. Narcisa Iorga - dezvăluiri incendiare despre ce se întâmplă în CNA
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • Nu meritau carnetul de șofer. Cele mai STUPIDE accidente rutiere | GALERIE FOTO
  • Nebunia care cuprinde Facebook. A rămas doar în LENJERIA INTIMĂ în supermarket | VIDEO