Cine este magistratul care l-a achitat pe Şerban Brădişteanu. I-a eliberat pe Dinel Staicu şi Mihai Necolaiciuc, judecă dosarul Cameliei Voiculescu!

Cine este magistratul care l-a achitat pe Şerban Brădişteanu. I-a eliberat pe Dinel Staicu şi Mihai Necolaiciuc, judecă dosarul Cameliei Voiculescu!

Medicul Şerban Brădişteanu a fost achitat marţi de Tribunalul Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi luare de mită, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA în legătură cu achiziţionarea de aparatură medicală pentru penitenciare. Decizia, care nu este definitivă, a fost luată de judecătoarea Otilia Bomboş, de la Secţia II-a a Tribunalului Bucureşti.

Modul în care s-a desfăşurat procesul a fost relatat de "Evenimentul zilei", iar judecătoarea a explicat în sala de judecată că Brădişteanu este un medic recunoscut şi în afara ţării.

  • Medicul Șerban Brădișteanu a fost ACHITAT pentru ambele acuzaţii de corupţie. DNA a cerut 10 ani de închisoare!
  • Rodica Stănoiu, la Tribunal: Brădişteanu, un geniu al chirurgiei; nu-l văd încălcând legea

Va decide soluţia în Loteria II Judecătoarea soluţionează şi dosarul Loteria II, în care au fost trimişi în judecată fostul senator George Copos şi preşedintele trustului Intact, Camelia Voiculescu. Cei doi sunt acuzaţi că au manipulat piaţa de capital din România, fiind cercetaţi pentru spălare de bani şi fals. Procesul tărăgănează de apropae 50 de termene la Tribunalul Bucureşti.

  • DOSARUL LOTERIA II. Camelia Voiculescu nu s-a prezentat la proces. E plecată cu Dan Voiculescu din România?
  • Dosarul Loteria II, din amânare în amânare. George Copos și Camelia Voiculescu sunt acuzați de manipularea pieței de capital
  • Loteria II, procesul fără de sfârşit

Interceptări: Banii care trebuia să aiungă la Bomboş Numele Otiliei Bomboş apare în discuţiile judecătoarelor şpăgare de la Tribunalul Bucureşti, Viorica Dinu şi Antonela Costache. Potrivit DNA, grefierul" Sorin Vasilescu a motivat că a urmat indicaţiile primite de la Antonela Costache şi, astfel, a venit la Viorica Dinu, pentru a-i solicita sprijinul în vederea înmânării unei sume de bani către judecătorul Bomboş Ana Otilia, cu ajutorul judecătoarei Geanina Terceanu, fostă Teodorovici: "Şi mi-a zis ca să vorbim pe scurt cu dumneavoastră, să-i spuneţi lu’ doamna Teodorovici, ca să-i dau eu banu’ …[neinteligibil]… Bomboş şi ăsta... doamna Bomboş". Banii erau pentru eliberarea lui Dinel Staicu din arest. Otilia Bomboş a primit neînceperea urmării penale (NUP) în acest caz.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • 10 purtători de robă în Reţeaua şpăgarilor din Tribunal

Dinel Staicu a scris o carte în puşcărie Afaceristul a fost eliberat din închisoare pe 6 februarie de Geanina Terceanu şi Otilia Bomboş de la Tribunalul Bucureşti. O a treia judecătoare, Anca Saru, s-a opus, susţinând că acesta trebuie să rămână închis deoarece este un individ periculos. Unul din motivele eliberării, Dinel Staicu a scris o lucrare ştiinţifică în închisoare pentru care a câştigat 53 de zile!

  • EXCLUSIV Dinel Staicu, eliberat după ce a scris o carte în pușcărie. Unde au ajuns cei 150.000 de euro?

Mandatele lui Mihai Necolaiciuc Otilia Bomboş a decis eliberarea lui Mihai Necolaiciuc, în 2 din cele 4 dosare în care avea m,andate de arestare preventivă. Anularea mandatelor de arestare în cazul fostul director general al Companiei Naţionale a Căilor Ferate Române (CN CFR), Mihai Necolaiciuc, zis Ţarul CFR, s-a făcut după doar după şase luni de la aducerea acestuia în ţară. Mihai Necolaiciuc a stat în arest în SUA aproape doi ani de zile şi este acuzat de prejudicierea companiei feroviare cu 70 de milioane de euro.

  • JUSTIŢIA DE LA TRIBUNAL. Eliberarea lui Mihai Necolaiciuc, hotărâtă de magistraţi controversaţi!

Mandatele de arestare preventivă au fost date de Judecătoria Sectorului 1. Deciziile definitive de eliberare au fost date de instanţa de recurs Tribunalul Bucureşti. "Evenimentul zilei" a solicitat componenţa completelor de judecată care au decis eliberarea lui Mihail Necolaiciuuc.

18 octombrie 2011. Dosarul 66577/3/2011 completul de judecată investit cu soluţionarea cauzei a fost compus din: Ioana Şipoteanu, Florentina Vasilăţeanu şi Claudia Jderu.

3 ianuarie 2012. Dosarul cu nr.77431/3/2011 completul de judecată investit cu soluţionarea cauzei a fost compus din: Geanina Teodorovici (în prezent Terceanu), Graţiela Costantin şi Ana- Otilia Bomboş. Graţiela Costantin a făcut opinie separată.

05 ianuarie 2012. Dosarul 77636/3/2011 completul de judecată investit cu soluţionarea cauzei a fost compus din: Florentina Vasilăţeanu, Ioana Şipoteanu şi Raul Alexandru Nestor.

26 ianuarie 2012. Dosarul 1826/3/2012 completul de judecată investit cu soluţionarea cauzei a fost compus din: Graţiela Constantin, Gianina Teodorovici (în prezent Terceanu) şi Ana Otilia Bomboş. Graţiela Costantin a făcut opinie separată.