REVOLTĂTOR. Au PLĂTIT REVELIONUL și au LUAT BĂTAIE de la PRIETENII proprietarului PENSIUNII

REVOLTĂTOR. Au PLĂTIT REVELIONUL și au LUAT BĂTAIE de la PRIETENII proprietarului PENSIUNII

Turiștii care au petrcut revelionul într-o pensiune din stațiunea gorjeană Rânca au avut parte de o petrecere de coșmar, după ce s-au certat cu proprietarul cabanei. Seara s-a sfârșit cu o bătaie generală.

Turiştii s-au certat cu cabanierul pentru că acesta şi-a chemat nişte prieteni şi a chefuit cu ei până dimineaţă. Discuția a degenerat într-o bătaie între turiști și proprietar ajutat de prietenii săi.  Potrivit impactingorj.com, 40 de turişti din Călăraşi şi Mangalia s-au luat la ceartă cu patronul pensiunii, nemulţumiţi că trebuie să suporte manelele şi dedicaţiile acestuia către prietenii lui. Scandalul a pornit imediat după miezul nopţii și s-a încheiat la ora 3 dimineața când Jandarmeria Montană a intervenit la faţă locului pentru a calma spiritele. În urma incidentelor din noaptea de revelion, doi turişti au depus plângere la poliţie după ce, spun ei, au fost bătuţi de patronul pensiunii în care erau cazați. Câţiva dintre turişti au vânătăi pe faţă şi spun că vor cere certificate medico-legale.

Pe de altă parte, angajaţii Pensiunii Ingrid din Rânca susţin însă că turiştii s-ar fi bătut între ei. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.