Comportamentul JOSNIC al unui MILIONAR ENGLEZ. La 65 de ani A VIOLAT O FEMEIE după ce I-A PUS... ÎN PAHAR

Comportamentul  JOSNIC al unui MILIONAR ENGLEZ. La 65 de ani A VIOLAT O FEMEIE după ce I-A PUS... ÎN PAHAR

John Campbell, un cunoscut milionar englez, este implicat într-un scandal sexual ce a ocupat primele pagini ale ziarelor din Anglia.

Antreprenorul a cunoscut o stewardesă pe un site de matrimoniale, uk.millionairematch.com, şi a avut o relaţie normală cu aceasta până când a decis să folosească droguri, conform thesun.co.uk.

Totul s-a întâmplat în luna iunie a anului 2014, când Campbell a vizitat-o pe femeia care întreţinea relaţii intime cu el de şase luni. Milionarul a simţit nevoia unor senzaţii mai intense decât cele avute de obicei şi s-a gândit să-i pună droguri în vin partenerei sale. Campbell a folosit ecstasy şi apoi a întreţinut relaţii sexuale cu stewardesa, împotriva voinţei acesteia.

“Pentru că nu era obişnuită să folosească droguri, femeii i s-a făcut rău din senin. Atunci, ea a realizat că nu este în regulă ceea ce se întâmplă. În aceste circumstanţe se consideră viol”, a spus unul dintre procurorii care se ocupă de cazul ajuns în justiţie.

Ne puteți urmări și pe Google News

La 18 iunie 2014, femeia declara că după ce a consumat vinul amestecat cu droguri au fost trei ore în care nu-şi mai amintea nimic din timpul petrecut cu Campbell. În cele din urmă, anumite episoade din ceea ce s-a întâmplat atunci i-au revenit în memorie şi stewardesa şi-a amintit cum milionarul a obligat-o să-i facă sex oral.

În prezent, juriul de la Amersham Crown Court l-a găsit vinovat pe milionar pentru viol şi pentru administrarea unor substanţe toxice.